marena Odesláno 28. září 2017 Sdílet Odesláno 28. září 2017 Ono záleží i na tom, jaký přijímač používáte. Mně takhle děravé EPG ukazoval starý Kaon v době, kdy pomalu začínal odcházet. U TV s CA modulem se mi popis "Není informace" často neukazuje, to jsou jen výjimky. Citovat 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kotlik Odesláno 28. září 2017 Sdílet Odesláno 28. září 2017 TV s káblovým tunerom nemôže rozhádzať nejakých cca 150-200 staníc...ako som spomínal v minulosti to krásne išlo, 7 dní dopredu. Mám naladených len nejakých 70 staníc, tam určite nebude problém s kapacitou pamäte v TV. Skôr som myslel že UPC zmenilo nejaké parametre ( všetko sa vyvíja, aj EPG ) ale problémy majú aj ľudia so stb tak že problém bude inde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 28. září 2017 Sdílet Odesláno 28. září 2017 (upraveno) @kotlik Přečti s, co píše Evžen nad tebou a hlavně, ulož si to do své paměti. Vývoj jde tak překotně dopředu, že to, co platilo před dvěma lety dnes už neplatí. UPC vysílá EPG na 8 dnů (nevím jak v SK), televizory, jmenovitě Samsungy řady D a starší, zobrazily EPG na cca 3-4 dny, právě díky nedostatečné velikosti příslušné paměti vyhrazené pro EPG. Samsungy řady J (2015) a novější nemají problém uložit do paměti celý obsah EPG, tedy bez problému na oněch 8 dnů... U ostatních výrobců to bude velmi podobné. mS typem tuneru to nemá absolutně žádnou souvislost. Upraveno 28. září 2017 uživatelem Retiree překlep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kotlik Odesláno 28. září 2017 Sdílet Odesláno 28. září 2017 @Retiree Diskusiu som bral ako všeobecnú o problémoch s EPG. To že Evžen reagoval na užívateľov práve so staršími Samsungami som prehliadol. ( áno, moja chyba ) Načo však ta ironia v tvojej odpovedi v prvej vete? Naozaj to bolo nutné? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 28. září 2017 Sdílet Odesláno 28. září 2017 Omlouvám se .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kotlik Odesláno 28. září 2017 Sdílet Odesláno 28. září 2017 10 minutes ago, Retiree napsal: Omlouvám se .. Prijímam. Ja sa taktiež ospravedlňujem za zbytočný koment. Čítal som to na telefone a akosi som tie Samsungy prehliadol... 3 minutes ago, Evzen napsal: Takze ve vyroku "Mám naladených len nejakých 70 staníc", co presne znamena to "naladenych"? Fakt naladených. Sony ( mám doma ) umožňuje duplicitné stanice, nezaplatené stanice, vlastne všetko čo nepotrebujem vymazať. Philips zasa čo majú rodičia dokáže len blokovať aby sa stanice nezobrazovali v ponuke...tak že sú stale naladené len TV ich neukazuje v ponuke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 28. září 2017 Sdílet Odesláno 28. září 2017 před 5 hodinami, marena napsal: Ono záleží i na tom, jaký přijímač používáte. Mně takhle děravé EPG ukazoval starý Kaon v době, kdy pomalu začínal odcházet. U TV s CA modulem se mi popis "Není informace" často neukazuje, to jsou jen výjimky. To není tak úplně pravda. Tady je šlendrián na straně UPC. Když porovnám na televizi informace z EPG při příjmu UPC signálu (TV Start) a ve stejný okamžik na stejné televizi při naladění stejných kanálů přes vzduch (DVB-T) tak DVB-T poskytuje v EPG daleko lepší informace. 1 Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 28. září 2017 Sdílet Odesláno 28. září 2017 před 1 hodinou, Evzen napsal: ... realny test Před časem jsem porovnával EPG v DVB-C a v DVB-T (v síti UPC). V DVB-C bylo EPG na cca 3 dny, v DVB-T na celých 8 dnů. Velikost datového souboru (DVBViewer) 10-15 MB, v DVB-T asi poloviční (Samsung UE32D5520). Recenzenti s oblibou zdůrazňují, že tv má EPG na 7 nebo víc dnů, jestli pro 10 nebo 100 stanicí už neřeší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LesRou9 Odesláno 2. října 2017 Sdílet Odesláno 2. října 2017 Proč je informace o pořadu pod sebou,nedá se to číst, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 4. října 2017 Sdílet Odesláno 4. října 2017 Tak to vypadá, že za UPC se po pár dnech k problému nikdo nevyjádří Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.