Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

@Retiree Tak to nakonec samovolně přestalo, měl si pravdu. Snad už se to nevrátí. 

• po měsících...
Odesláno
V 17. 8. 2017 at 10:54, David - UPC napsal:

Uzavřu tuto debatu o CA Modulech. V případě, že byl CA Modul zakoupen v  přes Lycu, tak Vám zařízení spárujeme. Nové objednávky nejsou již možné. Prodej CA Modulů UPC ukončilo a zatím se k němu vracet nebude. Aktuálně nabízíme dva set - top boxy, kde klient může využívat služeb videotéky My Prime,  zpětného zhléndutí a dalších aplikací. 

Jediná cesta, jak si zakoupit CA Modul je přes bývalého klienta, který služeb již nevyužívá. V případě pronájmu CA Modulu je stále možnost přes UPC. 

Zeptám se, když jsem sehnal CA moduly bývalého klienta, ale bez karty, poskytne mi UPC tyto karty?

Odesláno

Jestliže se jedná o odkoupená zařízení, pak ano.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

A jetli jsou odkoupená zjistíš dotazem na infolinku UPC, kde jim sdělíš seriové číslo CA modulu.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Super, díky moc.
A víte jak je to cenově? Poskytne mi karty UPC zdarma, či za jednorázový poplatek nebo paušál? Vím, že si to mohu zjistit na infolince, ale raději bych byl informovaný dopředu :).

Odesláno

Karty zapůjčí zdarma, zůstávají v majetku UPC.

Klidně mi pošlete čísla těch modulů soukromou zprávou,

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Brüx
  • po měsících...
Odesláno

Mám CA modul a jsem se službami max. spokojený, ale teď jsem chtěl druhý CAM do televize v dětském pokoji a na infolince mi řekli, že už nejsou v nabídce. Koncem roku mi končí smlouva a jestli se něco nezmění,  budu ji muset ukončit. Nepotřebuji zpětné shlédnutí, nahrávání a videotéku. Opravdu nechápu obchodní politiku UPC. To radši žádný zákazník, než normálně nabízet CAM? Vyřešit by to mohl budoucí nový majitel Vodafone, ale to je ještě otázka dlouhodobá.

Odesláno

CA modul do pronájmu stále nabízejí.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Brüx
  • po měsících...
Odesláno

Má někdo zkušenost se zakoupením modulu ze Slovenska a jeho fungováním v ČR? Jde to? Díky za odpovědi. 

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague