Odesláno 28. listopadu 2020 4 roky Nebo prostě z routeru natáhnout UTP za pár kaček, na konec dát Access Point a je po problému. - - - - -
Odesláno 28. listopadu 2020 4 roky Děkuju za odpověď. Co je to PLC a jaký požadavek a kde na Vodafone vznést, pokud bych chtěl to bez WiFi za 200 Kč? To se zapojí přímo do té zásuvky?
Odesláno 28. listopadu 2020 4 roky Marek měl zřejmě na mysli powerline adaptér, který ti vytvoří internetovou síť přes běžný elektrický rozvod 230 V. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 28. listopadu 2020 4 roky Nemusí být obě zásuvky na stejné fázi? Basic, Super Red Basic Lite Základní Vodafone Station WiFi 5, CA modul Brno
Odesláno 28. listopadu 2020 4 roky Ano je to idealni a doporucene, dle recenzi to funguje i na jinych fazi, ale s prenosem je to horsi. - - - Compal CH7465 Praha
Odesláno 28. listopadu 2020 4 roky Idealne, pokial nemas v susedstve nejakeho radioamatera, ktory sa ti podakuje za sirokopasmove rusenie.. Super - Základní - Bratislava
Odesláno 28. listopadu 2020 4 roky Samozřejmě je to lepší, když je to na stejné fázi. ALe když je plánované využití převážně rozšíření WiFi, tak to nebývá až tak omezující. Konkrétní případ - rozvod přes PLC na druhý konec domu resp. i o patro výše. Využití pro připojení boxu na net + WiFi AP a bohatě to stačí. @quadra2030 Jo, může se stát. Ale zatím jsem se s nikým takovým nesetkal, kdo by s tím měl problémy. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 29. listopadu 2020 4 roky Děkuju všem za odpovědi. Od Powerline mě můj elektrikář spíš odrazuje. Chtěl jsem prostě využít už připravené zásuvky, ale netušil jsem, že to jen na TV - ani mě tak nemrzí, že jsem to objednával zbytečně, jako spíš že mi to z Vodafonu nikdo nebyl chopný říct dopředu a akorát jsem se zdžel pár týdnů v realizaci ... Takže provrtám pár zdí a nátáhnu si vlastní kabel. Co se dá dělat ...
Odesláno 29. listopadu 2020 4 roky Elektrikář je trouba, protože s ním to nemá co dělat. Případná nefunkčnost by byla akorát pokud jde o datové spojení, ne o el. zařízení. Každopádně UTP za pár peněz je nejlepší řešení a ne vymýšlení nějakých Powerline... - - - - -
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.