Návštěvník grimhood Odesláno 12. dubna 2017 Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Ahoj, Potřebuju poradit když mám HDmediabox v obýváku a ve zdi mám dvě zdířky na ethernet a chci ethernet v dětském pokoji kde jsou další dvě zdířky tak musím v tom dětském pokoji mezi zdířkou ethernetu a pc mít ještě router nebo ne? Respektivě jestli to jde připojit rovnou ze zdířky do pc nebo to musim připojit do routeru a pak teprv do pc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník IQ2 Odesláno 12. dubna 2017 Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Nemelo by to byt potreba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník grimhood Odesláno 12. dubna 2017 Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Díky ale zjistil jsem že ty dvě zdířky nejsou v krabici spojený takže je to jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 12. dubna 2017 Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Ze všech zásuvek to nejspíš někam vede. Tam "někde" v tom jednom místě bys měl připojit svůj UPC router. Pokud máš router jinde, pak od routeru musíš natáhnout do spojovacího místa kabel a všechno tam propojit přes switch. Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 12. dubna 2017 Sdílet Odesláno 12. dubna 2017 Málo informací. Záleží, jak to máte ty ethernetové rozvody. Jestli jsou to spojky, řekněmě, že máme zásuvku A1 v obýváku, ze které vede kabel do pokoje a je ukončen zásuvkou A2. Pak stačí propojit koncové zařázení se zásuvkou A2 a zásuvku A1 propojit s modemem. Ale záleží jak to máte doma rozvedené. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.