November 6, 200619 yr Takže volal jsem tam a je to tak, že TURBO 1000 s rýchlostí 3000 kbps je ekvivalent k TURBO 3M, to znamená, že za +99 Kč bude rýchlost zvýšená na 5000 a data na 20/20. Už je to objednané.
November 6, 200619 yr No on je to ekvivalent TURBO1000 TURBO3M , ale nepochopitelne o par korun drazsi Ludek
November 6, 200619 yr Ale skoda ty jejich "optimalizace site" nebo jak tomu rikali....T5 uz nejede 5000 jak byvalo zvykem ale "jen" 4400
November 7, 200619 yr Teda Karneval je pěkně mazanej, naláká lidičky na vyšší rychlost, ta se jim zalíbí a paxe jim už nebude chtít na nižší, tak si holt připlatí za tu vyšší nastálo --> spousta peněz pro Karneval
November 7, 200619 yr takže neúčtují za změnu ani korunu...ani při přechodu zpět za 6 měsíců Volal jsem tam a omluvili se
November 7, 200619 yr ....touhle zmenou se opet vynuluje FUP.... jeste tak vedet jestli se FUP vynuluje i kdyz ma clovek zrovna snizenou rychlost, malem sem presvihnul limit tak se ted musim krotit kdyz mi zbyva 400 MB jde vubec to zvyseni objednat pres email? ten formular je docela trapnej a trvalo jim asi pul dne nez poslali ze objednavku prijimaj
November 10, 200618 yr Kleff : rek bych ze jo.... Ja to objednaval po telefonu, dalsi pracovni den to bylo zvyseny....
November 10, 200618 yr takže neúčtují za změnu ani korunu...ani při přechodu zpět za 6 měsíců Volal jsem tam a omluvili se njn nikdo uceny z nebe nespadl...