Přejít na obsah

výměna modemu COMPAL řady CH7465LG


Pavel m

Doporučené příspěvky

Návštěvník djpatrick

Jojo ten poplatek souhlasí a i doba rezervace, ale dnes jsem telefonicky mluvil s technikem od UPC, jestli mi ten nový modem opravdu pokryje celý panelákový byt a on mi řekl, že to nikdo neví. Prý záleží jak je panelákový byt prošpikovaný ve zdích železem, jaké tady mám přístroje atd.

Budu tedy zvědavý na recenze, jelikož mám byt 3+1 a nyní mám super signál ve dvou místnostech. Dětský pokoj jakžtakž, kuchyň absolutně vůbec, což mě při vaření štve :roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jakej poplatek ? minulý týden jsem jim řekl at mi to vyměněj za Technicolor ,chvilku mi vysvětlovala že neví co maj skladem, že tohle a tamto, za dva dny to dovezli a o žádným poplatku nebyla řeč,mám to tedy v pronájmu za 70kč a na smlouvě se nic nemění to jsem si nechal 2x potvrdit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YABAKA

Ta reklama ohledně pokrytí je dobrá tak leda pro BFU co neví, že pokrytí signálem záleží taky na koncovým zařízení (mobil, tablet, NB). A to pokud na router "nedosáhne", tak ten router může být klidně mega giga hyper silnej a je to na dvě věci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník david3434

Ja mam taky ten novej Compal uz cca.4 mesice.Blbnul mi ten cernej,tak jsem zavoll na technickou sami mi nabidli ze mi daj nejakou novinku,abych to prej nemusel resit.Technik prijel podal a jeste mi ze slusnosti snizili cenu pronajmu na 50kc.A jsem spokojenej

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 4 týdnech...
Návštěvník kecinzer

Jsem trošku zmaten.

Minulý týden ve čtvrtek jsem volal do UPC, že bych rád výměnu modemu za Compal CH7465LG. Aktuálně mám nějaký ubee bez wifi za poplatek 50 Kč měsíčně. Operátorka mi sdělila, že mi modem mohou vyměnit za jednorázový poplatek 400 Kč a že měsíční platby zůstanou stejné. Nicméně mi také sdělila, že aktuálně modemy nejsou k dispozici, a že se mi ozve v pondělí.

Jelikož se v pondělí neozvala, tak jsem znovu volal do UPC. Tentokrát jsem jiné operátorce řekl, že bych chtěl vyměnit modem, ale zároveň jsem uvedl, že ubee je problémový a musím ho 2x do týdne resetovat - což je pravda. Ta mi sdělila, že žádný jednorázový poplatek platit nebudu, ale zvýší se mi měsíční poplatek za modem na 70 Kč, že prý je to za wifi modem normální.

Teď tedy nevím jak to je. Kdo z vás tento modem má a kolik měsíčně za něj platíte?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pronájem wifi modemu by měl stát 70 Kč, ale mělo by to být v ceně. Záleží podle Vašich objednaných služeb u UPC.

 

Já bych ten jednorázový poplatek 400 Kč neplatil. To bych to zařízení radši koupil za 2020 Kč, ale je to samozřejmě každého věc. Já si třeba počkám až vydají něco pořádného zatím mi 200 Mbits stačí a pro pořádnou zábavu mam router, který je schopnější víc než ten jejich celej Compal

  • Kabel 300 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor
  • Praha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...