Přejít na obsah

Prima následuje Novu, HD jenom placeným službám


Pavel m

Doporučené příspěvky

Malá úvaha - být UPC, tak zavedu možnost, aby si každý zákazník mohl naklikat přesně které kanály chce a které ne, včetně toho, jestli chce u některých SD nebo HD nebo obojí (doufám že správně předpokládám, že to je technicky možné, kdyžtak mne opravte), a pak to promítl do konkrétních čísel vzhledem k poplatkům "za diváka" pro konkrétní stanice. To by se potom TV typu Nova/Prima divily, že by najednou dostávaly o něco méně peněz. Sám mám přehnaně vysokou nabídku kanálů jen kvůli pár stanicím, které občas sleduji a zbytek bych vůbec nepotřeboval (natož aby UPC muselo za mne platit poplatek stanicím, které nesleduji vůbec...). I když zřejmě současná nabídka je nějaký průměr s připočítaným ziskem atd. tak by tento systém mohl mít za následek zdražení služeb pro lidi, co prostě musejí mít všechny kanály... No nevím. Prostě za mne kdybych platil o pár Kč méně a věděl že to nejde zbytečně někam, kam bych ani tu korunu sám neposlal, by mne potěšilo...

  • Jiná služba
  • Jiná služba
  • Komplet
  • Bílá krabice
  • Praha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YABAKA

To nejde přesně z těch důvodů, který sám popisuješ - musela by jít cena dolů. Proto je nabídka univerzální (a taky kvůli administrativně-technickým věcem s tím spojených) a k žádaným stanicím máš kýbl balastu do počtu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník lada-vir

No technicky - na papiru je mozne vse, v realu ale je to jine. UPC ne vsechny programi kupuje jednotlive, ale take jako balicek nekolika programu tak jako ty, tak ze ja bych treba chtel jen Prima Cool, ale UPC soucasti od nich kupu Fandu, Love a tak dale v jednom a tak by za me doplacela ty programi co ja nesleduji, je to i s jinema stanicemi. Navic i ty mene zajimave programi se musej take prodat a tak je to soucasti jinejch multiplexu.

Platim za HBO 250,-/mes proc, staci me HBO1+ HBO Comedy, tak by mi ho UPC dalo za 150,-/mes protoze na co mi je HBO2 kde opakuji to co je na HBO1 tak ho nepotrebuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No u HBO je to zrovna tak, že si člověk platí HBO 1 a ostatní k tomu má jako bonus ;) alespoň tak to HBO prezentuje. A s těmi ostatními kanály to budou dost podobně. UPC si kupuje např. Novu a k tomu má v jedné platbě i další kanály. Takže služby by patrně moc nezlevnily.

A když si vezmu jak se přidávají kanály a cena se moc nezvedá (ceníková), tak možná lepší tento stav (pro většinu? Ale jen můj ničím nepodložený tip). Když vezmu, že teď navíc je v ceně rozšířené nabídky i My Prime a Horizon Go. A ta plná nabídka také není v porovnání s tím, jak to bylo dřív a jak se to dalo poskládat drahá.

Podobně to mají kanály s nákupem filmů. Většinou když chtějí nějaký film, musí koupit společně s ním balík filmů i s podmínkami, kolikrát který a kdy budou vysílat.

  • Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...