Odesláno 8. září 2015 9 let Včera večer (cca 22h) zkoušeno na UE32H5500 a přihlášení do HBO GO funguje.
Odesláno 8. září 2015 9 let riesili ste to s hbo alebo s upc? Neriesil.Proste ako to zrazu neslo,tak po case nabehlo.
Odesláno 30. června 2016 8 let Muzete te mi nekdo prosim poradit jak aktivovat na tv smart Samsung HBO GO .Vyskakuje mi tam porad kod ,tak jsem teda udelal registraci pres PC na HBO GO a ted bych to potreboval prave nastavit na tv ,tak jestli nekdo da nejaky navod prosim ,prdedem dekuji za odpoved
Odesláno 30. června 2016 8 let Samotna registracia nestaci.Aktivacny kod ti poskytne provider,ktoreho sluzby vyuzivas.V upc je podmienkou mat predplateny balik HBO.
Odesláno 30. června 2016 8 let no ja to mam pres O2 a ted jsem to snima resil a nijak moc nepomohli ,tak nevim
Odesláno 1. července 2016 8 let Ještě bych se chtěl zeptat nevíte někdo nějaké bližší informace ohledně domácích kin kde bylo do nedávna ve službě Smart Hub také aplikace HBO Go . Tuto jsem používal přes domácí kino k mé spokojenosti přes rok a asi před týdnem pro mě z nepochopitelných důvodů HBO nechala odtranit tuto službu z domácích kin. Psal jsem jim na podporu a ani se neobtěžovali mi odpovědět důvod proč to nechali odstranit....
Odesláno 1. července 2016 8 let Muzete te mi nekdo prosim poradit jak aktivovat na tv smart Samsung HBO GO .Vyskakuje mi tam porad kod ,tak jsem teda udelal registraci pres PC na HBO GO a ted bych to potreboval prave nastavit na tv ,tak jestli nekdo da nejaky navod prosim ,prdedem dekuji za odpoved Ve svým učtu na stránkách HBO GO v nastavení máš sekci TV PIN. Ten pin co tam je zadáš ve svý tv v nastavení aplikace HBO GO. Tím se to spáruje a můžeš koukat. - - Klasik 2x CA modul Praha 11 - Chodov
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.