Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

No fajn  , JA sa Vám všetkym členom , moderatorom , adminovi ,   velmi omluvam , !  Je mi to lito !   sorry 

bol som vtedy totalne nahnevany z toho že to nefunguje ! 

Odesláno

Ahoj, jojo, je to otrava to odhlašování. Chápal bych že by to dělalo třeba v inet.prohlížeči, ale když to samovolně dělá aplikace, kterou spárujete a máte na svém účtu, tak když se odhlásí, tak proč se zas jednoduše nepřihlásí/neověří?........Aa největší otrava je to, že na TV Samsung mám přihlášení v aplikaci někde, kde mají připojenou pouze TV k internetu a tam pak každý týden znovu aktivovat danou TV je fakt oprus. Aktuální včerejší reakcí dané osoby (už po xtém samovolném odhlášení) bylo akorát to, že tyhle služby nechce a akorát vše zruší 😞 a takovejch lidí je, co hold nemusí všemu rozumnět a nechápou, že tomu hold tak je.....což pro nás co si to dokážem během 3minut aktivovat i klidně za použití prohlížeče v mobilu, tak je to brnkačka, ale vysvětlujte to někomu, kdo není technickej typ a má doma fakt jen tu TV připojenou na internet......

Upraveno uživatelem saabturbo
verzálky vyměněny za tučné písmo

• po 4 týdnech...
Odesláno

Zázrak. Po více jak měsíci jsem spustil aplikaci HBO GO v mý TV Samsung a ona si pamatovala přihlášení z minula. 🍺 Že by zamrzlo peklo? 😲

• -
  • -
  • Klasik
  • 2x CA modul
  • Praha 11 - Chodov
  • po 2 týdnech...
Odesláno

DariusCZ: Tak nezamrzlo, taky jsem si minulý týden říkal, že to nechce aktivaci... jen aby to na mě aktivaci vybalilo dnes...

saabturbo: Já jsem sice technický typ, ale tohle mě pořád dokola neuvěřitelně otravuje, až se*e.

Vadí mi věci, které nedávají nejmenší smysl a tohle je typickej příklad. Na televizi co mám v obýváku a ložnici je to poměrně mimózní bezpečnostní prvek. Často si to ve finále nakonec nepustím, jelikož mě ta aktivace v tu chvíli tak na*ere, že už nemám nic chuť sledovat 😂 (tohle je trošku s nadsázkou, ale není to daleko realitě)

Odesláno

Zdravím všechny. Nevím jestli to sem patří, ale v Horizon GO je v sekci na vyžádání HBO OD. 

• Super 500 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • CA moduly a Vodafone prémium box
  • Ostrava-Zábřeh
Odesláno

Ano, bylo avizováno že to dneska spustí, ale na malém Mediaboxu (Kaon),  HBO OD zatím nemám. 

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

I v aplikaci Horizon Go pro Windows 10 a ve webové aplikaci Horizon.tv je na záložce Na vyžádání i HBO OD.

Odesláno

Brzy to oznámíme oficiálně na všech platformách 😉

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague