Posted October 11, 20204 yr Ako sa už v názve píše, nikde neviem v nastaveniach neviem nájsť portforwarding. Podľa toho čo som pozeral na internete by to malo byť v Advanced setting > Security ale ja tam mám iba Firewall, IP a MAC filtering. Na tomto forum som našiel aj iného používatela čo mal ten istý problém ale on podľa všetkého mal IPv6, čož ja podľa https://test-ipv6.com/ nemám (0/10) Čo mám robiť keď chcem portforwardovať ? Kúpiť si iný router ? Ďakujem za odpoveď
October 11, 20204 yr Jakým jiným ? @Or3o Koukni se jestli jde modem přepnout do režimu bridge (modem), pokud ano tak máš ipv4, pokud to nejde tak máš ipv6. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
October 12, 20204 yr Jakýmkoliv, třeba nějakým TP-Linkem, už se tady toho o nich napsalo dost (Archer C6, C7 apod.). IPv6 nemá, jak sám uvádí v úvodním dotazu. - - - - -
October 12, 20204 yr Ze mu nejde IPv6 test stranka, este neznamena, ze nema DS-Lite.. pozri si cast Info vo webovom rozhrani Compalu, tam je zobrazena pridelena sietova adresa - IPv4 alebo IPv6, alebo ci mas moznost bridge mode, ako tu bolo napisane. Super - Základní - Bratislava
October 12, 20204 yr Pozrel som si tú info stránku a píše mi to že IPv6 DS-lite enabled. Čo to teda znamená ? Môžem portforwardovať alebo nie ? ak áno tak ako ? či si mám kúpiť teda iný router ? Ďakujem za odopovede
October 12, 20204 yr Kontaktuj UPC a požádej o změnu IP adresy na ipv4, pak by Port forwarding měl začít fungovat. Jiný router koupit nemůžeš protože UPC jiný stejně nenabízí. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
October 12, 20204 yr Koupit jinej router samozrejme muze. Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha