Slamb Odesláno 1. prosince 2014 Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Mohu pak 1. 1. podepsat smlouvu jako nový zákazník? 1.1. asi těžko, to budou mít všichni zavřeno a/nebo vopici, ale následující pracovní den proč ne Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník boukacka Odesláno 1. prosince 2014 Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Jasně - od 2. 1. Pak nechápu logiku UPC, které s celou operací bude mít dost vysoké náklady... A to se jim za těch mých 99 kč rozhodně nevyplatí. No - jejich boj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 1. prosince 2014 Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Reakci retenčního ti nikdo nezaručí. U nás zavedli Centrio a nasadili akční cenu. Tak sem zavolal na infolinku UPC a že chci slevu, jinak že jdu k levnějšímu Centriu. Operátorka nabídla max cca 60 Kč slevu, tak sem řekl, že to je málo a že výpověď. Ona že se mi tedy někdo ozve s tím jak postupovat. Pak volala jiná, patrně už z retenčního, a celkem bez problémů nabídla 200 Kč slevu, takže mám 120 za 430 + 50 modem + 50 upload booster. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 1. prosince 2014 Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 @YABAKA: podle mého názoru si do budoucna budou muset všichni ISP najít jiný způsob, jak vydělávat, než např. na základním připojení - když si vezmeme např. i samotné UPC, tak například v CH už mají základní inet k ostatním službám zdarma atd. (to bych například uvítal i já, protože základní inet v balíčku od UPC mám jenom jako zálohu... naštěstí tedy v balíčku z před x lety, kdy je "zadarmo").Ať už to bude prémiová (gbit...) a v podstatě garantovaná rychlost, nebo cloudové věci, nebo bůhví co... ať už to bude stát o 28 Kč víc nebo míň, bude za ty peníze něco úplně jiného, než je dnes. Něco podobnýho se řeší u mobilních operátorů: „Vezměte si celou haldu bonusových služeb, hlavně nám zaplaťte aspoň o trochu víc peněz.“ (http://www.mobilmania.cz/clanky/hejt-na ... fault.aspx) a u ISP to je stejný. Jde o prachy a nikdo nemá zájem chodit s cenama dolů. A platí to svorně pro všechny providery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. prosince 2014 Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Nenapsali mi částku, kterou bych měl platit od ledna 2015, a tak se nemohu vyjádřit, jestli souhlasím nebo ne. Pokud budu znát částku až v lednu, tak už nepůjde odstoupit od smlouvy! - Je to jasný podraz na zákazníka a tím pádem další prácička pro ČTU. Cítím ve vzduchu pokutu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 2. prosince 2014 Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Lukys ty jsi pohádkář Cenu ti zvednou, ceník máš. Zbytek je na tobě. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Milav Odesláno 2. prosince 2014 Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Lidi s váma je sranda - podle toho co čtu, jsem asi jediný spokojený uživatel UPC (už od začátku ještě Dattel) - jedinou výtku mám k tomu, že kašlou na věrné zákazníky a akce nabízejí jen novým. Jinak vše šlape maximálně spolehlivě, pokud nějaký problém byl, na technické podpoře byli vždy velmi ochotní. V současné době stejně (pokud chci tyto služby za tyto peníze) moc možností volby (v Praze 4) nemám. A vztekat se kvůli zdražení o cca 20-40,- Kč? Nebuďte směšní - zdražují nám kde co (léky, potraviny, benzín - tam jsou největší zloději). Nikdo vás u UPC nenutí zůstávat - zkuste smlouvu zrušit a vzít si třeba nabídku od O2, ještě s láskou budete vzpomínat na UPC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 2. prosince 2014 Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Spokojenejch je nás víc, i když vždycky je důvod něco zlepšovat na straně UPC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník upcman Odesláno 2. prosince 2014 Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 To vazne v Prahe nie je konkurencia na digitalnu televiziu a internet? To akoze ma UPC monopol v poskytovani vysoko rychlostneho internetu? O2 optiku nema? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 2. prosince 2014 Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 upc má v prahe konkurencie vela, ale pořád existuje pár oblasti, kde neni žádná nebo se to za konkurenci považovat nedá Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.