Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

YABAKA: děkuji za info. A nebo vypnout modem to ještě vyřeší :)

Odesláno

Vyřeší, ale je otázkou, proč se tím vůbec zaobírat. Vesměs přítomnost W-Free ve svým modemu nikdo ani nezaregistruje, natož aby ho to nějak omezovalo. A už vůbec ne v případě, kdy dotyčnej ten modem sám nevyužívá, tj. jestli je úplně vypnutej nebo v něm běží Wi-Free je fuk.

Odesláno

jo to jo - mě to spíš zajímalo jen ze zvědavosti. Pokud bych měl něco proti Wi-Free, tak to logicky nebudu povolovat.

Jen je mi záhadou, že mi ani nejde vypnout na modemu(Cisco 3925) wifina.

Ještě mi napadla situace - Jak by se UPC tvářila na to, když někdo vrátí modem a bude využívat jen Wi-Free :)

Odesláno

A co by sis tím pomohl? Nárok na využívání Wi-Free máš pouze v případě, že seš platící zákazník UPC. Pak jako bonus může Wi-Free využívat, jinak smůla a nedostaneš se tam.

Odesláno

YABAKA: To jen pro ty, co by chtěly ušetřit za pronájem modemu. Mělo by stačit si platit nějaký nižší tarif. Ale ověřeno to nemám. Třeba to má v podmínkách UPC nějak ošetřeno.

Odesláno

Platit si můžeš cokoliv, někdo má jenom TV nebo telefon a problém v tom nebude. Ale na druhou stranu se spoléhat na Wi-Free, když potřebuješ net, to asi taky není zrovna ideální. Vypečený soused to vytáhne ze zásuvky a... :D

Odesláno

Jasně, že pro někoho, kdo potřebuje internet k práci nebo zkrátka musí být kdykoliv online to není. Ale dovedu si představit lidi, co na občasné připojení jim to může stačit zvlášť pokud bydlí někde v paneláku, kde je Wi-Free poměrně rozšířené.

Odesláno

Abys mohl vyuzivat wifi free musis mit internet od UPC, abys mohl sluzbu aktivovat a abys mohl mit sluzbu musis mit modem zapujcen nebo koupen, paltit sluzbu bez modemu je nesmysl a asi ani nepujde :) system UPC by asi mel problem u klient ze by nebyl naveden modem.

Odesláno

"naveden modem" - kde já jsem to jenom slyšel :mrgreen:

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

zdravím a mám dotaz

do tabletu Acer Iconia A3 A20 jsem instaloval ten slavný certifikát, pak si ale vše rozmyslel, wifree enchci, certifikát odinstaloval. Předtím jsem tablet zapínal jen přetahováním žádný PIN; pak jsem kvůli certifikátu musel PIN zadat, ale už ho po mě chce pořád a nemůžu se vrátit zpět na nastavení přetahováním apod. je možnost jen gesto, heslo, pin. Poradí někdo??? Jde to řešit jen resetováním do továrního nastavení? díky a omlouvám se, jestli to někdo řešil, jsem tu nový

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague