Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno
Zdravim, testerka se pta testeru: Jdou Vam titulky? Me jaksi nechteji nikde naběhnout.

Jdou, které konkrétně? Máte je zapnuté?

Mam je zapnute a nejdou všude (teda tam kde jsou nabizene)

Uz to mam. Mela jsem je zapnute jen v nastaveni a oni se musí zapínat i v info o poradu.

Tak a ted nevim. Zkouseno na Nova Cinema, tam jdou a na amc tam nejdou. Zapnute jsou jak nastaveni tak v infu a oba programy (teda filmy je nabizeji) Tak jak je to? Chyba?

Odesláno

Někde je třeba mít nastavené v menu skryté titulky, jinde standardí. Dále titulky nemusí jít, když je jejich jazyk nastaven stejný jako zvuková stopa.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Tak s nastavenim jiného jazyka to asi nebude, jelikož jsem zmenila jazyk na tom amc a stejne nic. Ale na Nova Cinrema byl jazyk cesky a titulky jdou normal i skryte, ale jinde menim co se da a nic.

Odesláno

HBO3 v nahraném Jamie Oliverovi jsem musel v nastavení titulky vypnout, protože u pořadu je zvuková stopa označena jako česká, a proto by se nezobrazovaly. Zvuková stopa je totiž stejného jazyka jako titulky. :/ Kdyby tam byla zvuková stopa označena jako angličtina, zobrazovaly by se automaticky. Takhle musím vypínat a zapínat ručně. Zkusím reportovat.

• Super
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium box, Compal CH7465
  • Pardubice
Odesláno

BTW, fungují vám v nastavení 3 různé druhy vypnutí cihly? Ať nastavím cokoliv, stále mi svítí tlačítko po vypnutí oranžově, a start je okamžitý.

• Super
  • -
  • ALLinONE
  • Pardubice
Odesláno
BTW, fungují vám v nastavení 3 různé druhy vypnutí cihly? Ať nastavím cokoliv, stále mi svítí tlačítko po vypnutí oranžově, a start je okamžitý.

To stejné u mne.

Sent from mTalk

Odesláno
Volba kanálu +/-

Díky za odpověď, vyzkouším.

Sent from mTalk

Odesláno

Funguje :)

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Jde vám po aktualizaci sw přidat čas k naprogramovaným nahrávkám?

Mám v nastavení stanovený přesah konce nahrávání +5 minut, což u drtivé většiny programů stačí, pokud se náhodou stane, že ne, tak nyní dokoukat chybějící kousek pořadu díky zpětnému přehrávání není problém. Ten mám ale u programů, u kterých zpětné přehrávání není zavedeno, např. u slovenských stanic. U těch není nic neobvyklého, že začnou s programem třeba o 10 minut dříve nebo naopak o víc jak půl hodinu později. Řešil jsem to právě tak, že jsem si u naprogramované nahrávky vyeditoval čas začátku a konce programů sám. U nové verze sofwaru jsem však tuto možnost nenašel. Nebo jsem ji přehlédl?

Odesláno

Taky jsem nenašel, vypadá to, že se to nastavuje jen v Nastavení, paušálně pro všechny nahrávky.

• Super
  • -
  • ALLinONE
  • Pardubice

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague