Návštěvník Odesláno 4. dubna 2017 Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 To je parádá koukat jenom na černou obrazovku za ty peníze co platíme.Žádná zpráva na email že je porucha všechno si člověk musí zjistit sám ale prachy to by jste chtěli co.Už dloho jsem zvažoval o dchodu od UPC tohle byla poslední kapka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník David R. Odesláno 4. dubna 2017 Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Chyba na HD DVR Mediaboxu byla odstraněna a zařízení je opět plně funkční. David - UPC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ritchi Odesláno 4. dubna 2017 Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Neni nad nahravani na ext. HDD. a mit pouze CA kartu v TV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 4. dubna 2017 Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Neni nad nahravani na ext. HDD. a mit pouze CA kartu v TV. Máš pravdu, externí HDD je holt externí HDD. Ale na druhou stranu není někdy na škodu mít možnost 2 programy nahrávat a zároveň se na třetí dívat. A v souvislosti jak to tady občas čtu o "problémech" současného HD DVR Mediaboxu (tzv. cihle), tak se modlím ke všem bohům světa ať mi můj starý HD DVR settobox s vestavěným HDD, který výše zmíněné umožňuje, vydrží co nejdéle Sice Horizon GO využívám pouze přes notebook, ale to mi nějak nevadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník promy Odesláno 5. dubna 2017 Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 A dneska ráno zase. Nereaguje na nic a hraje poslední program, na který jsem koukal. Po restartu se to ale rozjelo. Včera až po druhém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. dubna 2017 Sdílet Odesláno 5. dubna 2017 Za mě jedna do placu: http://www.rozhlas.cz/digital/televize/ ... n--1715465 Zdravím místní osazenstvo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. dubna 2017 Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Aha! Pozor změna. Minulý týden psal David z FB týmu, že zpětné zhlédnutí na "cihle" rozjede UPC dvanáctého. Dubna. Včera - Zpětné zhlédnutí na HD DVR Mediaboxu bude dostupné do 14-ti dnů. O přesném datu budete informován prostřednictvím emailu. David - UPC Facebook tým. Slibotechna pokračuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník superpepino Odesláno 11. dubna 2017 Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 To je tragikomedie, která nemá v tomto století v žádném oboru lidské činnosti konkurenci. O co méně UPC pracuje, o to více posílá dotazníky, jak jsme spokojeni s jejich službami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ritchi Odesláno 11. dubna 2017 Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Z pomyselneho tronu neschopnosti a diletanstva tuto firmu v najblizsich rokoch tazko niekto zosadi,teda ak vôbec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vlcak Odesláno 11. dubna 2017 Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Aha! Pozor změna. Minulý týden psal David z FB týmu, že zpětné zhlédnutí na "cihle" rozjede UPC dvanáctého. Dubna. Včera - Zpětné zhlédnutí na HD DVR Mediaboxu bude dostupné do 14-ti dnů. O přesném datu budete informován prostřednictvím emailu. David - UPC Facebook tým.Slibotechna pokračuje. Komedianti. Cim dal vic me utvrzuje jejich posouvani terminu v tom ze jsem se tu kdysi docetl ze na cihke nepujde zpetne prehravani nikdy. Ze he to technicky nemozne. Neveril jsem. Dnes uz verim. Nekonecne posuny terminu svedci o neschopnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.