Přejít na obsah

Televize Panasonic nejde naladit mux 19


Návštěvník vaclav

Doporučené příspěvky

Návštěvník vaclav

Dobrý den,

 

nejde mi naladit mux 19 650MHZ rychlost 6900. Mám UPC Plzeń, Televize Panasonic Viera TX-L42ET5E, CA modul. Problém je asi v nějakém nastavení televize, když jsem zkoušel ladit na televizi z ložnice tak programy naladila.

Jinak všechny ostatní programy od UPC jdou. Když dám ruční ladění 650MHz 6900 píše televize sílu signálu i kvalitu 90 resp 100% ale žádné programy nenaladí.

Dříve mi mux 19 normálně šel. Přestal mi na té televizi jít tak kolem 10.4. Byl tu technik UPC, signál a rozvody a kabel OK. Řekl že mam zkusit ladit jiné země-stejně nic, nepomohla ani aktualizace soft. televize. Říkal že se s tím setkal u televizí Samsung kde pomohlo ladit třeba Německo.Taky říkal že v dubnu proběhly nějaké změny....řekl ať volám technickou podporu panasonic. Tam mi řekli že UPC pořád mění nějaké vysílací parametry a jsou s tím problémy a po telefonu mi nepomůžou.Jinak TV je v záruce má smysl zkusit reklamaci? Nevíte kudy s toho ven? Setkal se s tím někdo? Děkuji za radu a čas.

 

Vašek

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Potvrzuji , lokalita Skvrňany , TV SAMSUNG MUX 19 funguje , na TV PANASONIC přestal fungovat a při aktualizaci kanálů byl smazán a nejde naladit

 

Aha, takže vám taky v Plzni nejde mux 19 na Panasonicu? Já jsem lokalita Bolevec. Začínám věřit tomu co mi říkali na technické pomoci Panasonic, říkali že s UPC je problém, kvůli nějakým změnám parametrů vysílání... Můžou mi udělat výměnu DVB-C tuneru v TV, ale prý to nepomůže....Jinak pro ty co se to snaží vyřešit tak jsem rozjel ještě diskuzi zde:

 

http://www.tvfreak.cz/forum/showthread. ... dit-mux-19

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Retiree

Nechci se UPC zastávat, taky mívají máslo na hlavě, ale na helpdesku Panasonicu plácají nesmysly, problém bude skutečně jinde... A i kdyby UPC nějak změnilo parametry vysílání (což je v podstatě nesmysl, k tomu jsou dodržované standardy), které by se projevovaly jen na televizorech Panasonic a frekvenci 650 MHz, tak kde je asi pravda?

OT

Už dvakrát jsem doporučil fórum TVFreak, už dvakrát jsem byl zklamán. Přitom vím, že tam je několik zkušených anténářů i několik dalších odborníků na tv příjem, žádný se zatím neozval...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hurááá vyřešeno.

 

Takže po 14dnech bádání mi mux 19 o5 jede. Byl jsem se zeptat v jednom malém krámku kde opravují TV a pán mi říkal že to bude patrně kabelem. Že mam zkusit dlouhý kabel, protože signál by chtělo trošku utlumit. Že to mam aspoň zkusit. Měl jsem ve sklepě starej koax 10m a připojil jsem a šlape to.

Jinak ty kabely co jsem zkoušel byly všechny od UPC techniků.Celkem jsem zkoušel 3 - a to různých délek, ale max. 5m.

Tak nevím...

Hlavně že to jde, ale ten technik z UPC, bylo první že si nacvakl novej kabel a nepomohlo to tak asi problém s kabelem vyloučil.

Děkuji a mějte se.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, funkce utlumení signálu je v menu TV. Dal jsem zapnout, ale stejně to nepomohlo. Když tam vrátím ten nový kabel od UPC tak to zas nejde. Ale dělá to jen na té frekvenci 650MHz.Možná jsou na toto televize Panasonic citlivé...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...