Odesláno před 4 hodinami4 hod jo, už vidí 365kč-- By mě nenapadlo, že někdo bude citovat sám sebe... Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 4 hodinami4 hod No jo, už jsem starší a neumím číst. 🤫@paffko A s tím internetem to je jak? a) jen 60 upload, ale přitom je v lokalitě až 200 upload. Tak to se má jak? A cenu nabízeli nějakou zvýhodněnou? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 4 hodinami4 hod @Technikus Cenu zvýhodněnou mám za 1GBit/60Mbit, ale v čase navýšili u stejného tarifu upload na těch 200Mbit, a dokonce je dostupný tarif 2GBit/400Mbit.Prý už má cenu zvýhodněnou, tak mi nic nevylepší :D A všechny vylepšováky mi nabízeli za cenu vyšší, než kterou mají v rámci promo na netu. :Dpřed 19 minutami, dad18 napsal:@Technikus To snad ne. Možná myšleno z 348kč na 396kč..EDIT @paffko ale nenapsal si z kolika na skoro 400 kč.. Třeba jen z 389 na 399... 😀Napsal! dyť jsi se sám divil, že si dávám odpověď na svůj komentář. Tam to píšu. 😀 Premium Super Základní CA modul, FRITZ!Box 6690 Praha
Odesláno před 4 hodinami4 hod 31 minutes ago, paffko said:Btw. našel jsem už v předstihu prosincový ceník, co mně VF nasdílel v Samoobsluze.ODKAZ ZDE.A když mám Red Basic Lite a pevný internet, tak to budu mít zadarmo? 🤣(dojde o navýšení o 20 Kč pro tuhle mou službu, ale i tak pohled do ceníku pobavil) Ultra+ Super ALLinONE Commscope Arris CM3500 Praha
Odesláno před 3 hodinami3 hod Tak za 400 neomezený internet bych bral. Já po zdražení mám téměř 450kč. Vzhledem k tomu, že mám dva neomezené tarify a dalších 5 omezených tak zdražení bude významné. Super+ Start Základní Commscope Arris CM3500 Šumperk
Odesláno před 3 hodinami3 hod Lze leccos. Mrkni se tadyTohle vychází dráž a není ještě na listopad. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 3 hodinami3 hod U Vodafunu přece neplatí- Co je psáno to je dáno. Ten kdo má ceny co jsou napsané na netu tak není arab a platí a platí a platí když si nedokáže vyhádat slevy. No jo právě mi došlo, že ty slevy jsou možné protože spousta lidí platí napsané ceny, takže i ty naše slevy..😄Děkujeme. Upraveno před 3 hodinami 3 hod uživatelem dad18 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 2 hodinami2 hod Nemám vůbec tušení, jaký může být poměr lidí, co platí ceníkovku a lidí, co to usmlouvali na tržišti. Ale co vím s jistotou, my zdejší víme co a jak a tak máme vesměs všichni individuální ceny. Jen pár zdejších jedinců platí ceníkovky. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 2 hodinami2 hod před 23 hodinami, kotasek napsal:Cau za kolik se da poridit pevny internet basic 250Mmyslel jsem docis , mam Super 500 za 399,- a jeste druhe misto s internet basic 250M za 299,- ,Tak jestli se da ta 250 M stlacit Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno před 2 hodinami2 hod Super jsem domluvil na třech různých účtech po 160 Kč + 70 modem, u sebe mám premium za 250 + modem 100. Sice už jsem původně skoro opravdu odešel, ale nakonec se vf vzpamatovalo :-D Super Super - Compal CH7465 Liberec
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.