Zlaťák Posted April 12, 2017 Share Posted April 12, 2017 Mně volali včera a nabídli mi internet 100 Mb/s + TV Klasik (včetně pronájmů) za 500Kč. Když jsem to odmítl, tak mi zlevnili samotný internet o 18Kč/měs. Quote - - Klasik Technicolor, 4x CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 23, 2017 Share Posted April 23, 2017 V Praze aktuálně dávají za 350,- (sleva 30%): BONUS RYCHLOST 200/20 NA 12M (ze 100) + TV START K I INTERNETU + modem. Napiště jim na FB, zavolají... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Firestone Posted June 11, 2017 Share Posted June 11, 2017 Zdravím, jak se nejlépe k retenčnímu oddělení dostat? Má cenu někam zkoušet volat a nechat se přepojovat, anebo spíš zavolat, že chci odstoupit od smlouvy a pak se sami ozvou? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kohy Posted June 11, 2017 Share Posted June 11, 2017 Budoucnost je v optice, takže, raději vyber dodavatele s jménem a budeš mít zajištěný servis i stálé služby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest YABAKA Posted June 12, 2017 Share Posted June 12, 2017 Příspěvek zjevně psanej po návratu z restauračního zařízení Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hupkydupky Posted June 13, 2017 Share Posted June 13, 2017 Po dvou letech končící věrnostní období na služby TV komplet, net 200MB a telefon 100. Veškerý HW v mém vlastnictví. Asi dvě minuty chatu s operátorkou a obě strany spokojené. Cena? - Za ty služby suprová. Nikomu jsem nevyhrožoval, "že u nich skončím a že chci lepší cenu a že jinde to maj levnější a že chci spojit na retenční, atd" Prodloužené na další rok. Nikde nefňukám, jak se dostat na retenční a co jim tam říct a co kdyby a jak dál.... Edit: S UPC není problém! Problém je s blbama, co chtějí všechno nej a zadarmo! Ku*va, kde najdete někoho, kdo vám dá tytéž služby levněji než UPC? To Kohy: Budoucnost není v optice, jak zde nepravdivě uvádíte. Budoucnost je v aluminiu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
becvys Posted June 14, 2017 Share Posted June 14, 2017 Po dvou letech končící věrnostní období na služby TV komplet, net 200MB a telefon 100. Veškerý HW v mém vlastnictví. Asi dvě minuty chatu s operátorkou a obě strany spokojené. Cena? No cena? u mě to bylo něco za něco. Byla mi nabídnuta také si myslím fér cena, ale na úkor věrnostního období. Mám to na 2 roky. Nevím jestli to byla chyba nebo záměr, ale v mém případě se stejně nikam nechystám odejít. V mém okolí není konkurent za služby, které mám v balíku... O2 o tom uvažuje jen blázen ohledně internetu. Wolfnet sice nabízí dobrý internet ( např: 100/100 Mb/s - 359kč s úvazkem tuším na 2 roky), na optice. U UPC mám též tv komplet + 100 Mb/s. Modem koupený a CA modul to vše za necelých 800kč... Quote 150 Mb/s - Komplet CAM / CBN CH7465LG Karlovarský kraj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Honza007 Posted June 18, 2017 Share Posted June 18, 2017 100/100 Mb/s proti 100/10 Mb/s jsou dvě nesrovnatelné nabídky. Ta první má určitě větší cenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest YABAKA Posted June 18, 2017 Share Posted June 18, 2017 Větší cenu má to připojení, který je spolehlivější. Je sice hezký, že kdejakej garážník šermuje těma 100/100 a ještě to v rámci marketingu strká na optice (když pak má obvykle zahraniční konektivitu v řádu sotva desítek Mbps pro všechny), ale v tomto kontextu je na tom UPC se 100/10 pořád líp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest upcman Posted June 18, 2017 Share Posted June 18, 2017 ani garazova firma, ani UPC ani ktokolvek iny ti neda zahranicny konekt v sume sluzieb pre domacnost. tych 100mbit je sirka pasma, vramci vnutrostatneho peeringu to mas moznost realne dosiahnut pre naddimenzovanost kapacity liniek (NIX). transit je niekolko nasobne drahsi a kapacita je obmedzenejsia. mozes mat rychlost internetu aj 300mbit, proste viac ti to neda ako 20mbit max. s poskytovatelom to nema nic spolocne. ak chces mat garantovanu kapacitu linky to je uz ale o niecom inom, za 10mbit sa zvykne platit okolo 100eur, ale to je garantovana linka aj do zahranicia. to je riesenie pre firmy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts