Odesláno čtvrtek v 08:03 5 dní Je to standardní proces nabídky a poptávky. Kdyby každý na první dobrou dostal giga za dvě stovky, asi by z toho Vodafone manažeři nebyli nadšení. Když tak slevu dostanou jen jednotlivci, je to tak ok a zbytek, resp. většina platí ceníkovky. Pokud chceš koupit auto, taky nejprve zkoumáš ceník a pak obešleš několik prodejců, s jakými individuálními slevami se kdo vytasí. A že ty slevy budou různé. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno čtvrtek v 09:37 4 dny @Ivo Mašek Kéž by tu bylo téma kde by bylo vidět jaké služby a ceny od VF máme.☹️Ale moment, ono tu je 😀 - https://www.techforum.cz/topic/64215-slu%C5%BEby-vs-cena-kolik-a-za-co-plat%C3%ADmTam když napíšeš co od VF máš a kolik platíš tak se pak dá zde řešit jestli by u tebe šla ještě nějaká sleva vyhádat. Třeba platíš skoro nic a chceš platit jen půlku.😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 20 hodinami20 hod Takže nový modem přivezen, samoinstalace (tak to bylo dohodnutý) proběhla OK, a všechno fachčí jak má. Cena se samozřejmě mírně zvýšila , retenční sleva zůstala ponechána. Já jsem spokojený. 🙂 Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno před 19 hodinami19 hod To je teda giga za kolik? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 17 hodinami17 hod 300 penězAle mám tu takovou zajímavou úsměvnou (tedy pro mě jo) záležitost.K tarifu dávají údajně 12 měsíců Prima+ (obrázek 1). O aktivaci mě již dopoledne informovali SMS na mobilu (po zavedení nového modemu a tarifu 1000). Já tuhle stanici moc nemusím, tak jsem na to nereagoval. Před chvílí mě přišel email (obrazek 2) Že si můžu aktivovat tu Prima+. Tož jsem tedy na to kliknul a na Můj Vodafone jsem našel kód a informaci, do kdy tu Prima+ budu mít. (obrázek 3). Tedy do konce května.A teď je otázka: Jak dlouhý je ve skutečnosti jeden rok? Dvanáct měsíců tedy podle Vodafone určitě ne. Tam slaví 12 silvestrů za jeden pozemský rok. Sakra, ti se tam mají fajn. 😄 Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno před 17 hodinami17 hod A má to být z fleku aktivní 1 rok, nebo se to bude vždy po měsíci automaticky prodlužovat? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno před 17 hodinami17 hod Mělo by to být přímo na těch 12 měsíců. Jinak - napsal jsem tam menší kiks. Je to tak, že po aktivaci naskočí 3 měsíce (ne 12 měsíců). Takže jsem je trochu přechválil, neslaví 12 silvestrů za náš pozemský rok, ale tak 3 až 4. Tak ale je to super, že jo? Kdo z nás to má?😄 Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno před 16 hodinami16 hod Je to tak, že do konce května musíš aktivovat svůj kupon a pak od té doby to máš na 12 měsíců. Akce končí 30. 7. 2027 Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Odesláno před 16 hodinami16 hod Platnost kuponu jsou 3 měsíce od data aktivace. Nikoli 12 měsíců. I když já bych měl mít těch 12 měsíců. Ale protože ta Prima+ mě nijak nerajcuje, tek je mě to šumák. Spíše to beru jako takový humor. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno před 15 hodinami15 hod Jak je to možný? Všude mají že je to na 12 měsíců. Takže Vodafone podvádí? To jim to tedy nedělá hezkou reklamu, tak doufám, že se k tomu jejich zástupce vyjádří.Jestli to tak je tak je to podvod a ten by si s humorem brát neměl. Super Basic Základní, Sport Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV 3 box Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.