Odesláno 30. března30. břez nyní vyjednáno pro tetu na retenci na 2 čísla BezLimitu L (15 Mb/s) za 351 Kč na 24 měsíců (63% na 24M), nově jsou vyšší slevy jen na 2 roky a máme si pak případně zavolat a koukneme na aktuální slevy Upraveno 30. března30. břez uživatelem kautskym Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno 30. března30. břez Tohle už neplatí, na takovou částku se už nelze dostat? Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Praha
Odesláno 30. března30. břez @Technikus pokud se nepletu, tak osoba co to na web dala, tak psala, že tarif sám ještě nesjednal, ale že mu to někdo řekl/napsal. Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno pátek v 18:34 2 dny V 30. 3. 2026 v 9:09, kautskym napsal:nyní vyjednáno pro tetu na retenci na 2 čísla BezLimitu L (15 Mb/s) za 351 Kč na 24 měsíců (63% na 24M), nově jsou vyšší slevy jen na 2 roky a máme si pak případně zavolat a koukneme na aktuální slevypřidávám ještě screen, že se dá opravdu vyjednat, dá se sehnat při použití nabídky (15 Mb/s u modrého za 299 Kč) - stím že tahle sleva se prý musí schvalovat přes Team Leadera Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno včera v 09:181 den já mám GIGA KOMBO SILVERVODAFONE 2.0 + za 299KČALLinONE za 690Kčsleva na 792Kčnechtějí dát slevu tak asi převede k ružovce tam mě nabídku za všechno za 499 Kč na rok Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
Odesláno včera v 10:541 den U růžovky je komplet za 449 Kč na půl rok a poté plna cena.Ale pokud mate dle profilu sLimitem S, internet ultra + a all-in-one tv tak by sleva vycházela vice než silver ne ? Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Odesláno včera v 11:591 den u růžovky na prodejně to jde na rokještě mě nabídka internetu jestli nechci modem 1 kč na rok já si taky myslím ,že tam je chyba protože Vodafone 2.0 + je na webu od 210Kč ,ale v ceníku mají 299Kč?nechtějí dát větčí slevu prý to nejde už to takhle řeším 2 měsíce.Prý když mám kombo giga tak nejde dát větší sleva? Ultra+ sLimitem S ALLinONE Vodafone Ultra Hub 7 -Most
Odesláno včera v 12:071 den Od 210 Kč vychází sleva giga kombo z 299 Kč 30% sleva Premium+, DSL 100 sLimitem S Extra, BezLimitu XL Extra ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Play box, Zyxel VMG8623 Telefon 30, Apple TV Praha, Nová Ves
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.