Odesláno včera v 15:001 den @Technikus Tak když to jde v bance, tak proč by to nešlo i zde, ne?@Slamb Já nechci nic, já se jen ptal jak to je. Proč by to nemohli mít po lokalitách? Samozřejmě, že mi je jasné, že těch lidí je vícero u Vdf.@dad18 Když pročítáš i jiná fóra, tak zjistíš, že ve většině případů to moc nehraje roli kolik služeb u nich máš, ale záleží na tom, na koho natrefíš. Měl jsem u nich vše a stejně jsem se nikdy nedostal na ceny jako avizují jiní na fórech. Prostě borec s jedním číslem u nich s pár měsíci jejich služeb měl daleko lepší cenu než já , starý dobrák se vším od nich a čtvrtstoletím u nich. Jsi moc naivní jako já. Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno včera v 15:161 den Nevěřím tomu, že to záleží na vůli či zlovůli toho jednoho konkrétního retenčáka. Mají určitě nějaké tabulky kolik toho u nich máš objednáno, jak dlouho a bez prodlení platíš a taky jaká je nabídka konkurence v tvojí lokalitě. No a jestli si myslíš, že ne, tak máš možnost tam volat každý den a pokaždé tam bude jiný retenčák. Aby si natrefil na toho stejného je mizivá šance. A když jo, tak to položíš a zavoláš hned znova a ten první už bude mít další hovor. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno včera v 15:241 den No nemusíš mi věřit, je to tvůj pohled na to jak to tam funguje na retenčním oddělení. Já tě taky nepřesvědčuji, jen píší co jsem jinde četl.Nejsem prudič, abych jim tam volal denně nebo víckrát denně. Oni přesně vidí kdy jsi volal a s kým mluvil. Když jsem něco řešil naposledy, tak mi paní říkala, ale vy jste už volal minulý týden a mluvil jste s tím a tím, tak já zjistím zda je volný a přepojím vás na něj. A s ním jsem stejně nevyřídil nic ani napotřetí :-D Proto jsem vznesl svůj dotaz zda spadáš pod někoho konkrétního nebo ne, na základě této mé zkušenosti. Takže jestli spadám pod toho dotyčného, tak jsem už na věky v prdeli :-D Upraveno včera v 15:241 den uživatelem Komár Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno včera v 15:311 den tak zobraz oku třeba za čtvrt roku 😮 a ideálně nikam nevolej, nech je, ať se ozvou sami - Red Basic+ - - Praha
Odesláno včera v 15:551 den před 24 minutami, Komár napsal:mluvil jste s tím a tím, tak já zjistím zda je volný a přepojím vás na nějNo a já mám zas obrácenou zkušenost. Chtěl jsem něco dořešit a chtěl jsem mluvit s tím co jsem mluvil pár dní zpět a paní mi zas řekla, že neví kdo to byl a ani by mě nemohla přepojit.Ale pokaždé jsem to tam vyřešil k mé spokojenosti. Chápu, že nemůžu mít mega slevu, ale pořád mám nejlepší cenu co bych mohl v mojim okolí dostat, takže si neztěžuji, já ne. A miluji vše a celý VF.😀 (to vše jsou kladné body pro mě až budu řešit další slevu.)Jinak to slyším poprvé, že by tě ještě dál přepojovali k tomu se kterým si mluvil naposledy, ( a to si mohl odmítnout aby si nemluvil pořád se stejným člověkem).Požádal bych zástupce VF o vysvětlení jak to tedy je. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno před 22 hodinami22 hod dneska jsem vyjednal Neomezený super za 356 Kč v kombinované nabídce Premium+, Super DSL Super, Red Basic Lite Základní, ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box, Zyxel VMG8623-T50B Praha, Nová Ves
Odesláno před 11 hodinami11 hod No to je přesně to, o čem mluvím. Někdo za tohle, jiný za tamto. Přeci ceníková cena je jedna, tak je to jen otázka procent kolik dají. @kautskym to má v kombíku za 356,- a jiní to mají samostatně klidně za 296,-. Tomuhle nerozumím jak tohle třídění lidí funguje :-) To se jako "retenčák" podívá z okna (pokud ho tam mají) a řekne, tak vám dáme slevu 20 %, vám 30 % a tamtomu 60 %? A někomu ani prd a popřejí mu hezký den u konkurence.Jen takové mé filozofické okénko :-) Premium Super - Vodafone Station WiFi 5 Praha
Odesláno před 9 hodinami9 hod Ty to nechceš pochopit? Mají na to určitě nějaké tabulky podle kterých ti můžou dát jakou slevu. A určitě tam je jaké všechny služby od nich máš, jak dobře a rychle platíš a jaká je konkurence v okolí tvého bydliště. Ale to jsem ti tu už psal, takže to nechceš pochopit?😀Že je to jak na arabském tržišti mi na začátku taky vadilo, ale abych měl lepší cenu tak jsem se musel příspůsobit. No a dokonce si říct o slevu jsem se naučil i v kamenném obchodě a div se, ale někdy jí i dostanu. Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Odesláno před 9 hodinami9 hod Včera po telefonu vyjednána změna z pevného internetu Premium 1000/100 dříve za 200 KčZměna se projevila dnes a nyní mám Premium+ 1000/200 za 210 Kč.Včerejší domluva s pánem byla naprosto perfektní a příjemná. Premium+ - Základní Vodafone Station WiFi 6 Praha
Odesláno před 9 hodinami9 hod Technikusi, děláš to Komárovi schválně? Tomu brzo praskne žilka...😀 Super Basic Základní, Sport Vodafone TV 3 box, Compal CH7465 Teplice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.