Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

Dnes prisel mail od Vdfn UPC s tim, ze uz od 1.8. nebude mozne platit pres terminal Szaky, coz byla jedna z nejlepsich moznosti platby, rychla, levna, brzy se platba pripsala (1-2 dny). Jeste v kvetnu, kdy uz vladl Vdfn, byla tato moznost uvedena ve vyctu bez jakehokoli varovani. Tak proc to ted tak narychlo rusite???? 

• Slamb změnil název na Zrušení platby přes terminál Sazky
Odesláno

Je to tak. Taky se mi to nelíbí. Za 15 ká jsem mohl zaplatit v jakémkoliv tabáku a druhý den byla platba. Teď budu muset každý měsíc zadávat var.symbol, číslo účtu...a čekat dva až tři dny než dojde. Škoda. Bankovní lobby dělá svý...

• Basic
  • Basic+
  • -
  • -
  • Brno
Odesláno
před 1 hodinou, Josef Novák napsal:

coz byla jedna z nejlepsich moznosti platby, rychla, levna, brzy se platba pripsala (1-2 dny).

Rychlá a levná? Když platba QR kódem mi nezabere ani 15 sekund a skoro bez poplatku. A za kolik dní bude platba připsána mě vůbec nezajímá, prostě jsem zaplatil a hotovo.

• Super 800 Mb/s Profi
  • -
  • Komfort
  • VF Station + 3x CA Moduly
  • Praha - Jinonice
Odesláno

Já QR kódem neplatím a doporučil bych, nebrát všechno podle sebe. Někomu se líbí holky a někomu vdolky už říkávala moje babička. 

• Basic
  • Basic+
  • -
  • -
  • Brno
Odesláno

Pánové naučte se používat inkaso, jednou to nastavíte a už se o to nemusíte dál  starat a je to úplně zadarmo. 

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno
No, někteří (a občas i já) nechávají peníze v účtu jako rezerva na důležitější věci a takové platby jako za internet a tv zaplatí až na poslední chvíli v den splatnosti, tak že inkaso zřejmě nebude jejich volba.

Upraveno uživatelem thaischumi

• Super 800 Mb/s Profi
  • -
  • Komfort
  • VF Station + 3x CA Moduly
  • Praha - Jinonice
Odesláno

Celkem by mě zajímalo, jestli zdejší obhájci plateb přes Sazku stejným způsobem hradí třeba energie, nájem apod. Tipl bych, že zcela jistě ne, protože to tito dodavatelé a pronajímatelé nikdy takto neuměli :)

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

Pravidelné a neměnící se platby které jsou nutné (nájem, elektřina, plyn, ČT...) platím přes SIPO. Internet jsem do teď platil Sazkou.

• Basic
  • Basic+
  • -
  • -
  • Brno
Odesláno

@marek-81 pořád máš možnost použít bezpoplatkový účet s okamžitou platbou zdarma. Nechápu co pořád řešíš jak na kolovrátku. Bezpoplatkový účet, okamžitá platba = peníze má protistrana během pár vteřin. Když se ti nebude líbit, že je to zdarma, jedna z bank to ma za korunu, nikoliv za patnáct jako v Sazce. Navíc při běžné platbě mají banky převody D+1 (max.). Když zaplatíš "dopoledne", je to klidně i D+0. Nevím, proč bys měl čekat dva až tři dny. Kde žiješ? Chápu, že jsi fixovaný na nějakou metodu platby, u piva bych ti to vysvětlil jinak. Hledáš problém tam, kde není, resp. kde se nabízí efektivní řešení. A pokud necháváš platbu internetu skutečně na poslední chvíli, tak zrovna ten QR kód ti operaci urychlí na pár vteřin bez nutnosti něco přepisovat. Rozumné řešení ti tady nabídli vícekrát i ti, kteří mívají řekněme jindy mírně nekonformní názory. Přestaň spamovat, nebo si najdi vhodnějšího providera. Vypadá to, že Sazku pro platby VF nezprovozní.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole
Odesláno

@sodekczno, takže za prvé jsem odpovídal panu Novákovi. Za druhé je moje a jen moje věc jak platím, co platím a čím platím (nechápu tedy souvislost se spamem), za třetí jestli budu nebo nebudu měnit providera je moje věc tvá zbytečná starost a za čtvrté mi polib... tvář. Ten čtvrtý bod ber jako pokec u piva.

Upraveno uživatelem marek-81

• Basic
  • Basic+
  • -
  • -
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague