Odesláno 16. července 2020 4 roky @homberg neřekl bych, že to má na sebe vliv. Není to tak, že budou nasazovat ED3.1 až jim dojdou ED3.0 modemy :) obě ty technologie pojedou ještě delší dobu vedle sebe. Vodafone a předtím UPC mění prvky sítě po celé ČR, aby bylo možné ED3.1 využít na co největší části sítě. Naopak si myslím, že ED3.1 modem bude jen k odpovídajícímu tarifu a nepůjde si o něj zažádat k nižšímu (domněnka). Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 16. července 2020 4 roky DOCSIS 3.1 router (Vodafone Station, Gigabit Connect Box) je k dispozicii iba ku gigabitovemu programu.. je to tak u vsetkych operatorov Liberty Global aj Vodafone, obcas sa najde vynimka (ak je uzivatel na velmi vytazenom uzle), ked daju taky router aj k nizsiemu programu. Super - Základní - Bratislava
Odesláno 16. července 2020 4 roky Takze idealni stav nastane az budou 100% rozdane Compaly a stazeny vsechny ostatni modemy. Potom si sit oddechne a vyda ze sebe maximum na vsech kanalech 🙂 A bude se moci prejit k nabidkam gigabitoveho programu (laicky strucne receno). Vsechno je to logicke, jasne, pochopitelne. Az na ty Compaly 🙂 Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 16. července 2020 4 roky Takže změna modemu je nevyhnutelná, ok. A podařilo se vám někomu ukecat nějakou výraznou slevu, nebo pod těch 50 kaček/měsíc nejdou?
Odesláno 16. července 2020 4 roky Je nějaká šance sehnat ten Compal z druhé ruky? Díval jsem se trochu po bazarech a poptávka vysoce převyšuje nabídku respektive nabídka není žádná. Upraveno 16. července 2020 4 roky uživatelem Bucky Kid
Odesláno 16. července 2020 4 roky Co má za smysl kupovat nějakou jetou plečku bez záruky kdesi z druhé ruky? Úspora pár desetikorun? To se vyplatí hlavně v případě, kdy ta plečka pak zdechne :D - - - - -
Odesláno 16. července 2020 4 roky @Ch@ronBuď rád za těch 50Kč a nespekuluj. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 16. července 2020 4 roky @Marek-26Tak jo, budu jim líbat ruce, že kvůli jejich technickým překážkám musím vyměnit fungující zařízení a připlatit za něco jiného, co mi nepřinese žádnou přidanou hodnotu. Díky za radu 😉
Odesláno 16. července 2020 4 roky Jeste nez vodafone koupil upc tak se mne rychlost stahovani pohybovala kolem 100 Mb/s, pod vodafonem mne to stahuje 15 Mb/s, myslim ze jsme si s tim VF pomohli :-(
Odesláno 16. července 2020 4 roky Že máš horší rychlost určitě není způsobeno tím, že se UPC změnilo na Vodafone, to vypadá na nějaký technický problém. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.