Odesláno 29. dubna 2015 10 let V čem je pronájem lepší jak koupe? Ten modem vydrží minimane 3 roky a za tu dobu se investice vrati. Když se ti zařízení poroucha, tak se k tobě chovaj úplně stejne jak kdybys ho mel pronajaty
Odesláno 6. května 2015 10 let Dobrý den. Od dnešního rána mi na tomto modemu přerušovaně bliká kontrolka US (UPSTREAM),jindy neblikala.Je to na závadu a nebo si toho nemám všímat ? Děkuji ondra 1811
Odesláno 6. května 2015 10 let jestli všechno funguje bez problému, tak neni co řešit - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 6. května 2015 10 let No ja bych rekl ze nejaky problem tam bude, mozna v poctu naladenych kanalu, mrknin se do rozhrani modemu na stav signalu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 6. května 2015 9 let No.Modem jsem dal do tovarniho nastaveni a porad stejne.akorat kdyz jsem otevrel web.administraci tak mi prislo, ze tam pribyli vetsi moznosti nastaveni a tak me napadlo jestli to nemuze byt tim ze by tam byl novy firmware.Kazdopadne net jede na plno bez vypadku
Odesláno 7. května 2015 9 let Spise jestli neni problem v upc dns jelikoz kdyz dam ve windows diagnostiku tak rekne ze zarizeni je spravne nastaveno ale dns neodpovida mozna zmenit dns
Odesláno 7. května 2015 9 let https://developers.google.com/speed/public-dns/ - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 7. května 2015 9 let Uvidim vecer.Nekdy totiz neptoblikava a je to ok.mozns ze ma upc zde lok vypadek
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.