Pepe Odesláno 2. února 2014 Sdílet Odesláno 2. února 2014 Já měl obdobný problém, ale vyřešil jsem to objednáním druhého přípojného místa od UPC za 500Kč. Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 2. února 2014 Sdílet Odesláno 2. února 2014 Píše se to zde v mnoha tématech už několik let... DVB-C signál je (oproti analogu) mnohem citlivější na různé poruchy, nedokonalá spojení rozvodu RF signálu, přechodové odpory, atd. atd. Nejčastěji bývají problémy s průmyslově vyráběnými účastnickými šňůrami s lisovanými konektory a velmi ohebnými kabely, kde je středním vodičem lanko - licna, a zde opět pečlivost připojení konektoru na kabel. Jediné doporučení - nový rozvod RF signálu za použití F konektorů a odpovídajích kabelů případně i rozbočovačů. Návodů i odkazů je tu dost a stále je to velmi podceňované... Popisem svého rozvodu signálu jsi měl začít.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. února 2014 Sdílet Odesláno 2. února 2014 Musel jsem ručně doladit a SS2 HD nalezen a uložen , platí pro Komfort.Takže OK , Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník petrstary Odesláno 2. února 2014 Sdílet Odesláno 2. února 2014 Píše se to zde v mnoha tématech už několik let... DVB-C signál je (oproti analogu) mnohem citlivější na různé poruchy, nedokonalá spojení rozvodu RF signálu, přechodové odpory, atd. atd. Nejčastěji bývají problémy s průmyslově vyráběnými účastnickými šňůrami s lisovanými konektory a velmi ohebnými kabely, kde je středním vodičem lanko - licna, a zde opět pečlivost připojení konektoru na kabel. Jediné doporučení - nový rozvod RF signálu za použití F konektorů a odpovídajích kabelů případně i rozbočovačů. Návodů i odkazů je tu dost a stále je to velmi podceňované...Popisem svého rozvodu signálu jsi měl začít.. Mám to takhle zapojený už celkem dlouho a nikdy jsem neměl se signálem nebo s příjmem jakýchkoliv (i HD) programů problém, proto mě nenapadlo, že by to mohlo souviset s kvalitou signálu. O tom, že SS2 je v multiplexu používajícím jinou modulaci, která je náchylnější na poruchy, jak píšeš, jsem neměl tušení, jsem v tomhle úplnej laik Projdu si teda diskuse a pokusim se to zapojit líp, každopádně díky za odpovědi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 2. února 2014 Sdílet Odesláno 2. února 2014 Nejake SS1 i SS2 je mi ukradene, ale zajimalo by mne, proc u SS2 to ukazuje udaj HDTV: ale u zadnych jinych HD kanalu ne: - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. února 2014 Sdílet Odesláno 2. února 2014 A co by jsi tam chtěl mít??? V 1080p žádná TV nevysílá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 2. února 2014 Sdílet Odesláno 2. února 2014 (upraveno) Ze nevysila 1080p vim taky. Jenom mne zajima ten udaj HDTV - proc je pouze na SS2. 1080i jsou oba dva - tak v cem se lisi, ze tam prdne ten priznak? A jestli to hlasi i u jinych typu TV netusim. Upraveno 2. února 2014 uživatelem Návštěvník - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 2. února 2014 Sdílet Odesláno 2. února 2014 Na to se asi zeptejte v Panasonicu Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník peno Odesláno 2. února 2014 Sdílet Odesláno 2. února 2014 Jsem jediný, komu bude Deluxe Music HD chybět? Byl bych rozhodně mnohem raději, kdyby UPC počkalo, až všechno technicky vyřeší a pak teprve přidalo nové kanály. Ale bohužel fandů nejnudnějšího sportu na světě je víc, než fandů kvalitní hudby, pro které je to po zmršení MTV další facka. Grr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 2. února 2014 Sdílet Odesláno 2. února 2014 Zavidim tomu, kdo si treba objednal 240 internet, kvuli hudebnimu kanalu v HD. A dostal dalsi sportovni - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky