cvancara Odesláno 14. ledna 2013 Autor Sdílet Odesláno 14. ledna 2013 No jak se podivas na tom FB na UPC kanal, tak uz to zase vratitli. Genialni. https://www.facebook.com/UPCCeskarepubl ... 3655664899 Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 14. ledna 2013 Sdílet Odesláno 14. ledna 2013 Jo potvrzuju, me uz vsechny kanaly Discovery ve Standartu zase jedou. A jeste pro Cvancaru: Internet od UPC? Nikdy! Jakykoliv vlastni router, zadne stupidni snizovani rychlosti z duvodu "zavirovani". Jakykoliv vlastni router - muzes mit u UPC bezproblemu, Snizovani rychlosti z duvodu "zavirovani" - nic takoveho se u UPC neaplikuje, max. se docasne vypnou vsechny sluzby (posta, ICQ, FTP), krome webu, ten jede dal plnou rychlosti. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 14. ledna 2013 Autor Sdílet Odesláno 14. ledna 2013 Vlastni router ano, ale nezbavim se nijak toho jejich stupidniho modemu. Snizovani rychlosti uz jsem zazil - myslim i tady na foru uz to nekdo resil. koukam, ze jsem to tu tehdy i sam psal: viewtopic.php?f=7&t=1685&p=19560&hilit=vir#p19560 Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. ledna 2013 Sdílet Odesláno 14. ledna 2013 Delaji si z lidi srandu, no jesteze ten komfort stoji stejne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 15. ledna 2013 Sdílet Odesláno 15. ledna 2013 Vlastni router ano, ale nezbavim se nijak toho jejich stupidniho modemu.Snizovani rychlosti uz jsem zazil - myslim i tady na foru uz to nekdo resil. koukam, ze jsem to tu tehdy i sam psal: viewtopic.php?f=7&t=1685&p=19560&hilit=vir#p19560 Bývávalo teď už se jen skutečně blokují porty. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. ledna 2013 Sdílet Odesláno 16. ledna 2013 a tohle mi prislo dnes na mail, tak si vyberte reagujeme na Váš hovor ze dne 10. 1. 2013. Dovolujeme si Vám potvrdit, že dne 9. 1. 2013 došlo k ukončení promo vysílání programů,Discovery World, Discovery Science, ID a Discovery Showcase HD v nabídce Standart. Výše uvedené programy jsou již pouze součástí nabídky Komfort, Supreme, balíčku Plus a Discovery bonus. Závěrem bychom Vám rádi poděkovali za dosavadní zájem o naše služby a budeme potěšeni, pokud se v budoucnu rozhodnete pro kterýkoliv z produktů společnosti UPC Česká republika, s. r. o. S pozdravem a přáním příjemného dne Drahomíra Šindlerová operátor Klientského centra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 16. ledna 2013 Sdílet Odesláno 16. ledna 2013 Vsak to je pravda, ale zapomeli dodat ze o 4 dny pozdeji kanaly zase zprovoznily, otazka je ale na jak dlouho. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 17. ledna 2013 Sdílet Odesláno 17. ledna 2013 Že by si to vydupali zákazníci aby se to vrátilo? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 17. ledna 2013 Sdílet Odesláno 17. ledna 2013 Nejspis ano, na facebooku UPC bylo ohlasu celkem dost a kdo vi kolik meli telefonatu. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.