Jump to content

Jakou máte odezvu? 23 members have voted

1. 1. Jakou máte odezvu?

• 1-10
      9
    • 11-30
      9
    • 30-50
      1
    • 51+
      4

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Posted

Zdravím,

vím že rychlá odezva není tak úplně dedikována. Co mě však zaráží je to, že si platím nejdražší tarif a odezvu mám 80+ms. Je možné samosebou že je karanténa a lidi hodně jsou na netu. Spuštění VodafoneTV tomu asi taky moc nepřidá. Nebudu však lhát, vadí mi to. Očekával bych 20-50ms. Bydlím v centru města kde je optické připojení. Chápu že přímo domů ta přípojka není z optiky.

Zajímalo by mě jestli s tím do budoucna Vodafone něco bude dělat. Nechci vyhrožovat odstoupením od smlouvy. Byl jsem vždy s UPC spokojen.

S pozdravem,

Ege

A kam se má pinkat, aby to bylo srovnatelné, na GW nebo rovnou na nějakou jinou adresu?

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC

Neuvěřitelný downgrade proběhl. Ještě pár týdnu zpátky bylo vše v pořádku. Teď je to cca 70% horší.

Bez názvu.png

U mne záleží přes který prohlížeč a jaký test provádím. Obvykle nejlepší hodnoty mám s prohlížečem Google chrome a http://speedtest.cesnet.cz/ 

Snímek obrazovky (126).png

Snímek obrazovky (128).png

Jak sem psal neuvěřitelný downgrade v mém případě proběhl.

Screen je dělaný cca týden po montáži někdy v půlce ledna. Teď download ukazuje 12Mbps.

80398198_621474055267482_3549337746231263232_n.png

Připojení je kabelem nebo WIFI?

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC

To bude něco lokálního. U mě všechno OK, ping 7ms, dl/ul v normě, viz https://www.speedtest.net/result/9175401597.png

Edit: Ono koukám hodně záleží, na který server to člověk zkouší. Napodruhé mi to nabídlo nějaký server JM-Net z Říčan a na něm mám dl jen 20Mbps :-D Ale Dial Telecom nebo Nordic Telecom jedou naplno, ping do 10ms.

Ještě jsem zkusil měření na tom speedtest.cesnet.cz a tam to je mnohem horší, ping 20ms, dl jen 171Mbps.

UPC (Vodafone) nemá svůj server na měření?

Edited by marena

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Modem Compal, HD Mediabox, CA modul
  • Mladá Boleslav

Já zásadně testuji pouze na serveru UPC http://speedtest.dkm.cz

Sice tam není tak rychlý ping, ale když je nějaký problém s internetem, tak se to tam projeví, narozdíl od jiných měřáků.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

Hmm, tak ten mě posílá do Brna a  stojí pěkně za prd. Zatímco na normálním speedtestu do Dial T./Nordic T. mám i teď odpoledne  12ms a 290/20Mbps, tak do toho Brna 20ms a 160/21Mbps. Ten server má být přímo v síti UPC? Proč funguje jen poloviční rychlostí? Kdo ví...

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Modem Compal, HD Mediabox, CA modul
  • Mladá Boleslav

Bohajeho, chlapi...
Server ma byt samozrejme co nejbliz, takze je vcelku logicke, ze tomus v Brne preferuje brnensky server, ale marenovi v Boleslavi je brnensky server na prd.

A nez me nekdo zacne brat za slovo - pochopitelne zalezi taky na vytizenosti serveru a jeho pripojeni do site... uplne stejne tak mi bude na prd server, ktery je sice vedle v baraku, ale jede na nejake stare 486, pripojene do Internetu 1 megabitem.