Přejít na obsah

Kombi komfort+ + balíček Plus


Návštěvník Badis

Doporučené příspěvky

Návštěvník Badis

Zdravím všechny. Když si přiobjednám ke Kombi komfort+ balíček Plus ,co vlastně dostanu jako ne nový zákazník?AXN Sci-Fi, AXN Crime, Travel Channel, NG Wild, Fishing & Hunting, Viasat Explorer, Viasat History. To je mi jasné. Ale co to ostatní ,ten bonus? To se týká jen nových zákazníků nebo i stávajících?? A to je v ceně těch 130Kč?? :shock:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník lejno

Já nedostal nic jiného, než co je v ceníku (přecházel jsem ze Supreme na Kombi Komfort+ s balíčkem Plus). A taky jsem ani nic jiného nečekal...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Badis

Elnc - No když ono je v podstatě v ceníku uvedeno vše. :) Včetně programů z toho Bonusu.To mě právě mate. Tak jestli teda dostane ten Bonus i stávající zákazník.A jestli to je všechno za těch avízovaných 130 Kč, nebo jestli je ten Bonus dočasně a JEN pro nové zákazníky.......samé nejasnosti! :lol::scratch: Co je teda ta akčnost?? :evil: Ta poloviční cena nebo plus ty programy navíc(na jak dlouho?????) A pro koho??? :!:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...
Návštěvník hh

Tak trosku s krizkem po funuse...

Je to uz asi rok, kdy sem presel na tehdy novou Kombi komfort minus s rychlejsim internetem a zanedlouho sem zjistil, ze mi nejede Viasat, ktery normalne byl soucasti bezne rozsirene nabidky, coz me nasralo, ale v tu dobu jsem nemel naladu se o tom s nima dohadovat. Ted si nejsem uplne na 100% jisty, zda uz to tak bylo nastaveno od zacatku (v nabidce), ale spis si myslim ze to takhle ty kur** vylepsili az pozdeji. Takze se domnivam, ze mam, nebo jsem mel pravo (ktere jsem nevyuzil) zazadat si o zapnuti prislusnych kanalu, protoze v dobe kdyz jsem uzaviral smlouvu byly soucasti nabidky. Ted se mi teda nechce cist ty podminky a jak pisu, je uz trochu pozde, ale pokud vim, tak za dob starych internetovych tarifu nebo nabidek byli povinni dodrzovat a take dodrzovali sluzby a ceny podle platne stare smlouvy, ktera je ted na 12 mesicu plus neurcito nebo jak? Co si o tom myslite?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem na tom podobně, Viasaty mě také mrzí, ale vím, že už před rokem byly Viasaty v Komfortu/Standardu "načerno". Oficiální ceníky a přehledy programů je uváděly jen jako součást balíčku Plus. Pak se objevily informace, že jsou tam dočasně a brzy budou vypnuty, ale trvalo ještě asi půl roku, než je doopravdy vypnuli.

  • 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Modem Compal, HD Mediabox, CA modul
  • Mladá Boleslav
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...