Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

tohle ale snad nesouvisí s obchodníma podmínkama, ale s konkrétní službou, ty máš aktuální tarif 300 a u něj žádná zmínka o emailu neni nebo sem ji nenašel

pokud si měl kdysi nějakej starej tarif s doplňkovou službou na email, tak přechodem na novější tenhle nárok skončil

(si myslim já a takhle mi to přijde logický, ale nejsem právník a vlastně tomu ani nerozumim)

každopádně je dost nezodpovědný používat email od poskytovatele internetu - když změníš poskytovatele, přijdeš o něj, když poskytovatel skončí, přijdeš o něj, když poskytovatel změní nabídku služeb, taky o něj můžeš přijít

• -
  • Red Basic+
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

Tak já to viděl přesně naopak. Když jsem měl mail u služby, kterou platím, tak jsem měl pocit, že si můžu stěžovat v případě problémů. Zatímco u mailu zadarmo žádnou garanci nemám

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • Modem Compal, STB Kaon KCF B4003
  • Praha
Odesláno

Smluvní vztah se mění vždy, když poskytovatel služeb vydá nové obchodní podmínky a druhá strana ve lhůtě nevyjádří s těmito novými obchodními podmínkami nesouhlas, resp. když neodstoupí od smlouvy, což je její právo. Také se dá odstoupit od smlouvy, pokud poskytovatel nedodává službu. Takže jinak řečeno, pokud UPC/VF přestane službu upcmail.cz poskytovat, tak může zákazník odstoupit od smlouvy. Ale jelikož tak může dneska zákazník učinit kdykoliv bez udání důvodu a od dubna de facto i bez sankcí, tak to vyjde nastejno...

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

@Slamb V tom  je asi ten největší problém. Kdo (z nás) má v ruce písemnou Smlouvu. Já jsem víceméně plynule přešel (byl převeden) z STA, TES Litvínov, Karneval na UPC a teď na VF, podobně, jako značná část ostatních od jiných původních providerů...

Nevím, proč nezodpovědné, neuvažoval jsem o změně ISP, UPCmail mám jako hlavní a tím na  ní navázánu spoustu služeb, mám i @mail.cz od Seznamu a @gmail.com. Bylo by použití těchto služeb (zejména dnes) zodpovědnější ? Naše vláda nebo poslanci rozhodnou, Mr Trump se špatně vyspí a máme po gmail.com. Seznam někdo koupí (třeba právě VF) a máme po všech mailech Seznamu...

Rád si nechám doporučit vhodného poskytovatele emailových služeb, třeba i placených, s perspektivou cca 10 let

@Adolf.Shitler Bohužel s tebou musím souhlasit, tak to nejspíš je a nic s tím nenaděláme

P.S Jak se ksakru dělají ty odkazy @uživatel ? Někdy se mi to povede, většinou nikoli.

Odesláno

@Retiree - jsem rád, že nejsem sám s podobným názorem. Také jsem "přešel" od původního poskytovatele Dattelkabel, přes UPC a zatím nejsem neměl důvod něco měnit. Holt nás bohužel čeká trocha práce vše změnit, pokud opravdu mail s doménou upcmail.cz zruší

• Internet 300
  • -
  • TV Komfort
  • Modem Compal, STB Kaon KCF B4003
  • Praha
Odesláno

@Retiree Nejlepší je mít vlastní doménu, takže např. Retiree@Retiree.cz Necháš ji hostovat kde chceš a není problém ten hosting přesunout klidně jinam.

• -
  • -
  • -
  • -
  • -
Odesláno

@Retiree no úplně nejspolehlivější je založit si vlastní doménu a používat vlastní email na ní - buď přímo od webhostingu, nebo přes Google / Microsoft / něco dalšího

a to @ - napíšeš zavináč, začneš psát nick a až se objeví v seznamu, cvakneš na něj

• -
  • Red Basic+
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

Dík všem za reakce a rady, nezbývá vyčkat... @Slamb, skutečně to teď funguje (MS Edge Beta), po zavináči se rozbalí nabídka jmen. Dík i za ostatní.

Upraveno uživatelem Retiree

Odesláno

dost lidí má i tady na fóru ještě starý emailový adresy 😞

chello.cz   :  9
karneval.cz : 18
upcmail.cz  : 40
  • -
  • Red Basic+
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

Presne tak, ja mam vlastni domenu a svuj vlastni mailserver doma pod stolem.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague