Přejít na obsah

UPC je zoufale a zdrazuje jak jen muze!!


Návštěvník Fingon1

Doporučené příspěvky

Hele co si teda myslíte o koupi modemu nebo je lepší si nechat modem nadále pronajímat? Momentálně mám 30 MB/s, ale přemýšlím o 2 MB/s, protože 30 mi příjde zbytečne moc (pro mě) a 550 kč se mi platit nechce... no a ten modem za 1300... vyplatí se to?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na webových stránkách mají jako nejpomalejší/nejlevnější internet těch 30 MB, ale v ceníku platící od 1.5.2012 je uvedeno 2 MB za 199, tak by to mělo jít ne? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Katoda

To mají, ale jsou v ceníku až hodně vzadu a taky u nich je uvedeno, že tyto tarify služeb jsou poskytovány a účtovány stávajícím účastníkům, nelze je však nově objednat.

To ale není případ tarifu UPC Internet 2M. Ten je uveden spolu s UPC Fiber Power 30, UPC Fiber Power 60 a UPC Fiber Power 120 v tabulce, která má nadepsáno Aktuální nabídka internetových tarifů.

Takže by to objednat mělo jít.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

http://www.dtest.cz/clanek-2285/jak-se-branit-zdrazovani-spolecnosti-upc

 

Jak se bránit zdražování společnosti UPC

 

.....................blaf blaf blaf ....

Zdarma ke stažení: Vzor reklamace vyúčtování služeb společnosti UPC

 

 

diky zdrazeni a nesmyslu platit 550 kcs za 30/1 at si namalujou mam 30/15 za 300 kcs pevne na 2 roky konkurence je velika jen ten kdo se neumi podivat co se u nej doma nabizi je blazen ...ze si mysli ze upc je levny a nejlepsi

 

byl sem UPC zakaznik 5 let ..na stavajici kaslou zadne slevy nezajem ..ukoncil sem nabidku 4x me volali zadna sleva jen keci ...ta jejich infolinka je vyborna leva ruka nevy co dela prava ..horsi snad neexistuje

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Někdo se výše ptal, kolik u nás existuje kabelovek. Málo jich zrovna není (pravda - jsou tzv. městské)

http://www.digizone.cz/specialy/kabel/k ... vize-v-cr/

 

 

clanek je reklama chybi tam vic nez polovinu spolecnosti dokonce i ta nejvetsi konkurencni netbox ..spolecnosti si obednali reklamni clanek

avonet , inext atd ..tech spolecnosti je mnohem vice jen se zajimat a ne jen kecat ze nic lepsiho a levnejsi nez upc neni ..kdo to nezkusil nevi ..upc ..caste vypadky sluzeb casta zmena sluzeb bankovnich uctu podminek cen a podobne ...politika ..delame si co chceme mi jak nam to pasuje ..zakaznici jsou nam putna ..nabrat co nejvice novych ..na stavajici dlouholete kaslem ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V ceníku mají spoustu starých tarifů. Ti co je mají je mohou mít i nadále. Ale přejít na ně nebo si je nově objednat nejde.

 

samozrejme ze tam jsou stare nabidky ..jsou drazsi a diky politice UPC ..nezajem ti oni sami lepsi ci levnejsi nabidku nenabidnou ..ty se musis zajimat ..takze i kdyby napriklad 50 MB byla za 1000 kc a nove 60 MB za 600 kc tak dokud se neozves budes platit stale 1000 za nic jim je to jedno hlavne ze na tobe vydelaji :cheers:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Retiree

Milý hoste ze Zlína, jak je to u vás s tou konkurencí? Netbox, potažmo Avonet, jehož jsi klientem, pokrývá cca 10% oblasti Zlína, co další konkurence? Málokdo z vás kritiků vůbec něco tuší o rozdílných technologiích kabelové televize a internetu a o jejich historickém vývoji a tím o odlišných možnostech oproti novějším technologiím... Inet a TV od netboxu za cca 700 Kč (Kčs jako měna se u nás nepoužívá tuším od roku 1993), tedy srovnatelně s UPC. Mimochodem, slyšel jsi někdy něco o interpunkci?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...