Přejít na obsah

CISCO EPC3208 + router


Návštěvník Marty33

Doporučené příspěvky

Návštěvník Marty33

Předtím než se na něco zeptáš, zkus použít vyhledávaní !Zdravím, mám dotaz. Nechal jsem si vyměnit starý motorlí modem za tenhle. Všechno jede v pohodě, ale když to celé přepojím přes router, tak internet mi sice jede bez problémů, ale na modemu mi Link bliká oranžově místo zeleně. Nějaký způsob, jak tohle vyřešit? Nějak mě to neomezuje, ale nelíbí se mi ta oranžová barva :D Router je Dl-524 (strašný krám, ale zatím stačí). Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Mike

Dneska me taky vymenily Ubee za tenhle router. Co se tyce toho svetla podle me kdys ty sviti oranzove tak to bezi na 100mbit. Kdyz zelene tak to jede na 1000mbit. Tak ze pravdepodobne tvuj router co pouzivas nema gigaporty a proto to pofrci na 100mbit.

 

Mam stejni problem z Linksys wrt54gl. Kdys napojim modem primo do PC tak to sviti zelene (protoze mam gigovou lan portu) jak myle pres router ktery je 100mbit tak to sviti oranzove.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Marty33

To by asi dávalo smysl, můj router je starej jak Metuzalém, takže o nějakých gigaportech asi ani nikdy neslyšel :) Díky moc, stejně jsem plánoval ho vyměnit za nový, teď mám aspon důvod

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po měsíci...

Zdravím, nechci zbytečně zakládat nové téma, tak to hodím sem. Dokázal by mi někdo vysvětlit, jak na tomto modemu NAT? Popřípadě jak se vůbec dostanu k nějakému nastavení? K nastavení wifi routeru se dostanu pomocí 192.168.1.1, cisco router má adresu 192.168.100.1, jenže tam najdu pouze údaje o stavu modemu, nicméně nic nenastavím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jde mi o to, že poté, co mi vyměnili starý Siemens modem za tenhle Cisco, tak mi přestal fungovat file transfer na ICQ. Vyzkoušel sem naprosto všechno od nastavení firewallu, přes změnu portů na icq, stahování různých klientů... Skončil sem u toho, že chyba musí být buď v modemu nebo routeru. Router sem zresetoval do jeho továrního nastavení, taky to nepomohlo a tak když teda kabelový modem nemůžu nijak nastavit, tak pak tedy nevím, co s tím...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...