Posted September 24, 201113 yr Rád bych se zeptal, jestli je rozdíl mezi Modem ED3 a Wifi Modem ED3? Ten první mám mít od UPC za 49 Kč za měsíc. Ptám se proto, že přecházím na Internet Fiber Power 60 a mám za modemem od UPC nyní starší WiFi router SMC a nejsem si jist, zda-li zvládne vyšší rychlost. Děkuji za odpověď
September 24, 201113 yr rozdíl je 20 kč měsíčně a možnost v připojení až 4 zařízení po kabelu místo jednoho a neomezeně zařízení vzduchem místo žádnýho... - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
September 25, 201113 yr Aby router zvladl 60 Mbit, musi mit 100 Mbit porty a u WIFI podporovat standart N. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
September 26, 201113 yr No tak UPC opět nepřekvapilo. Chtěl jsem WiFi, ale nemají skladem a bude za 3 týdny. Mohl bych poprosit o tip na volně prodejný modem WiFi, který zvládne vyšší rychlost. Díky moc.
September 26, 201113 yr Neni mozne si koupit vlastni modem. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
September 26, 201113 yr Tomu rozumím. Mám na mysli zařízení za UPC modem - ten bez WiFi. Nerad bych byl bez sítě, když to zítra přeinstalují.
September 26, 201113 yr Tomu rozumím. Mám na mysli zařízení za UPC modem - ten bez WiFi. Nerad bych byl bez sítě, když to zítra přeinstalují. Takze se ptas na router ? Proc by jsi mel byt bez site, kdyz ti to nyni bezi ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
September 26, 201113 yr Dnes to běží na 10M a zítra mi donesou novej modem na 60M. Ten router SMC za dnesnim modemem je cca tri roky starej a nejsem si jist, ze zvladne 60M. Pokud pobezi - i treba na mensi rychlosti, pak OK a budu resit az pak. Diky za info.
September 26, 201113 yr Tři roky starý router bude minimálně mít 100Mbitové porty, tak by 60Mbitů měl zvládnout. Možná se pletu a máš jen 10Mbitový router, ale to bych se moc divil. Co máš přesně za router?