February 16, 20205 yr Platforma Vodafone Giga TV je v německu, u nás si myslím že bude něco trochu odlišného. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
February 16, 20205 yr Tym by som si nebol az taky isty - Giga TV je aj v Spanielsku, Taliansku.. a bude sa postupne nasadzovat do dalsich krajin, kde Vodafone posobi.. Super - Základní - Bratislava
February 17, 20205 yr V 16. 2. 2020 v 11:43 AM, quadra2030 napsal: Zmena k horsiemu - Vodafone Giga TV platforma nepodporuje ziadne web browsery, iba aplikaciu pre mobilne zariadenia (Android/iOS).. a navyse to maju dobre osetrene z hladiska DRM (ci HDMI vystupu), pretoze rozne cinske Android boxy s HDMI vystupom nefunguju. No pokud by Vodafone Tv nepodporoval žádné z běžných web browserů, tak by to byl dost velký krok zpět a podle mého znevýhodnění sebe sama v konkurenčním prostředí v ČR. Pro mne osobně by to asi byl i důvod pro změnu poskytovatele.
February 19, 20205 yr Teď jsem zkoušel a O2 TV jede na linuxu vpohodě. Dokonce se o poznání rychleji načítá a přepíná, než celá "fungující" tv horizon..
March 11, 20205 yr Porovnání internetových tv streamů: https://www.nejlepší.tv/ Zkoušel jsem: sledovani.tv, tam zdarma jede čt. Má sice maličko nezvyklý programový přehled (programy se shlukují do dvouhodin - těžko popsat bez obrázku), ale linux naprosto bez problému. Asi zůstanu. Edited March 11, 20205 yr by karpi
April 21, 20205 yr Ja si proste pridal virtual box a spoustim to v nem. neni to nikterak prijemne, ale co se da delat.
May 12, 20205 yr Pozitivní zpráva pro Linux uživatele. Horizon GO na Linuxu už zase jede. Nevím, co se změnilo, ale na Chrome to jede i Aplikace pro Chrome také. 🙂
May 12, 20205 yr Tyjo, pozitivni zprava pro windows internet prohlizece, zase to funguje. V lednu to prestalo fungovat, takze 5 mesicu na to kaslali... Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha