Přejít na obsah

Nove stanice...


tomus

Doporučené příspěvky

Návštěvník Katoda
Myslím, že nepustí :roll::twisted:

Taky by mě zajímalo, proč nepustí?

A když nepustí, tak proč tedy stále na svém webu tvrdí, že ano?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník david3434
Německá společnost Media Broadcast zahájila technické testy nové programové pozice pojmenované "fanda". Kanál bude patřit nové české stanici TV Fanda, kterou bude provozovat vlastník TV Nova

 

Je to přesně tak jak jsem psal již dříve těm kteří se těšily na kanál "FANDA"

Bude to satelitní program a hlavně PLACENÝ.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník michal.h

V mailu s programovými tipy, který dnes došel, píšou následující: "Zařazení nových programů do všech nabídek: v červenci se můžete těšit na dva nové české programy. Prvním je program z produkce Novy s plnou porcí zábavy pro fanoušky všeho zaměření. Druhou novinkou je TV Pohoda, která cílí na mladší publikum. Programy zařadíme do nabídky tak, abyste je pohodlně našli a mohli sledovat od prvního dne vysílání"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník david3434

Osobně jsem zvědavej na cenu "FANDY",podle mě by měl stát kolem 200kč měsíčně,jsou tam ale i varianty jednoho měsíčního poplatku zároveň s VOYO.(I když ve svém okolí neznám nikoho kdyo VOYO má,nebo o něm uvažuje).Podle mě chtěj tímto sloučení dosáhnout do konce roku těch 100.000 uživatelů VOYA,protože podle mě samotné VOYO už dosáhlo své maximum(kolem 30 tisíc)Jen sem zvědavej kdo bude ochotnej jim platit,za jeden kanál.Osobně to vidím tak že si ho pořídí ti co už VOYO využívají a tak se jim cena zvedne jen nepatrně,nebo vůbec.

Také jsem zvědavej,kam ho UPC případně šoupne.jestli bude samostatný balíček,nebo k filmovým(s tím bych ale nepočítal) a zda bude v nabíde SUPREME.Nejvíc se asi přikláním k tomu že bude mít vlastní balíček(jako filmbox),a v supreme bude,ale časem nenápadně zvednou cenu u SUPREME.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...