Posted December 10, 20195 yr Zdar, od dnešního rána mám problém s Primou. Přesněji Prima a Prima Cool kostičky, vypadávání zvuku, rozjíždění obrazu. Třeba teď Prima Cool HD to dělá tak po 10s až se na to nedá koukat Dělají to hlavně HD. Klasické SD jen dnes ráno Prima po 8h Dělá to také někomu? Tak teď blbne jak Prima tak Prima HD
December 10, 20195 yr Mám úplně stejný problém Prima a Prima cool a Prima max kostičky a vypadává zvuk
December 10, 20195 yr Také mě to kostičkuje, Vypadá to že problém Bude už někde na distribuci, protože třeba Nova HD, která vysílá ve stejném multiplexu jako Prima HD, je v pořádku. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
December 10, 20195 yr Mám stejný problém a Primou HD, krátké, ale neustále se opakující zamrzání obrazu i zvuku. Nedá se na to dívat. Zkoušel jsem i ZZ a je to i tam.
December 10, 20195 yr Ještě blbne Seznam HD.Aspoň u me.Kostickovani a výpadky zvuku. - - - - Brno-Kohoutovice
December 10, 20195 yr Jo, jo. Tady na severozápadě také. TV stanice Prima má nějaký problém. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
December 10, 20195 yr V UPC by sye měli chytnout za nos hlavně s tou nesmyslnou modulací QAM 256, protože chybovost u těchto muxů je podstatně vyšší, než u muxů s QAM 64. Začíná to být nepoužitelný do té míry, že už stále častěji přepínám na Skylink, byť třeba v SD (Prima Krimi), než se "dívat" na HD na UPC se soustavným čtverečkováním :-( - - - - -