Odesláno 28. listopadu 2019 5 let To už je tenhle měsíc snad potřetí, kdy nefunguje internet, digitální ani ani analogová TV od UPC. Takhle to má fungovat pod Vodafone?
Odesláno 28. listopadu 2019 5 let Teď jsem před chvílí vypnul TV. Normálně funguje. Koukal jsem na ČT24 a France24. Internet také funguje (přes "cihličku") Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 28. listopadu 2019 5 let Teď to stihli opravit rychleji, předtím to také vypadlo ráno a upraveno to bylo v rozmezí 14:00-16:00.
Odesláno 28. listopadu 2019 5 let Když tady čtu o výpadku, tak si hned musím vzpomenout na jednoho člena rodiny, který má tu smůlu, že má ve svém bydlišti akorát DSL od O2. Včera mu poslali SMS, že se omlouvají a závada bude odstraněna do 30 hodin od nahlášení :D - - - - -
Odesláno 29. listopadu 2019 5 let Je to nepříjemné, ale člověk se z toho nesmí hned pos... Není to zas až tak dávno, co nějaký šikula u nás bagříkem hryznul UPC nějaký důležitější kabel a nejelo to snad ke dvou dnům (možná jeden, nevím, ať nekecám). Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 29. listopadu 2019 5 let Pokud je někdo na internetu nebo TV tak závislý, že bez toho nemůže pár dní být, pak si holt musí obstarat záložní zdroj(e) signálu :-) - - - - -
Odesláno 29. listopadu 2019 5 let V 28. 11. 2019 v 4:45 PM, Adolf.Shitler napsal: Když tady čtu o výpadku, tak si hned musím vzpomenout na jednoho člena rodiny, který má tu smůlu, že má ve svém bydlišti akorát DSL od O2. Včera mu poslali SMS, že se omlouvají a závada bude odstraněna do 30 hodin od nahlášení 😄 30 hodin je 1 a čtvrt dne, to neni zadna dramaticka doba. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 29. listopadu 2019 5 let To já vím, ale tady někteří dělají i z výpadku v řádu 2 hodin drama :-) - - - - -
Odesláno 29. listopadu 2019 5 let To jako nikomu nevadí si platit za nefunkční službu? Očividně ne, když nevadí, že něco nefunguje den...To já vím, ale tady někteří dělají i z výpadku v řádu 2 hodin drama :-)Ano drama dělat budu, nechci platit za něco, co nedostávám. Jestli to tak s radostí děláš ty, tvoje věc, pro mě je to nelogické.
Odesláno 29. listopadu 2019 5 let K tomu času, než dojde k opravě. My tady v Jirkově většinově používáme internet od Grape s.c. (pár let nabízí i IPTV televizi). Vždy, když dojde k výpadku internetu (většinou to bývá lokálně na nějakém sídlišti), tak zhruba po 20 minutách se volá na centrálu (Chomutov), a tam již většinou o problému vědí (oni to tam samozřejmě poznají) a zpravidla do jedné až dvou hodin je opět vše v cajku. Pouze jednou to trvalo několik hodin (a bylo to pro celý Chomutov a Jirkov), protože nějaký aktivní zaměstnanec - bagrista překopnul páteřní odbočku pro náš obvod. U IPTV, předpokládám, bude to stejné (nepoužívám, z vlastní zkušenosti tedy nevím). Tedy ten časový rozsah opravy. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.