Přejít na obsah

nové stanice


Návštěvník jardazholesovic

Doporučené příspěvky

No, mě překvapuje, že tam pořád běží upoutávky na pořady, které "uvidíte na Hallmarku", když za pár hodin už Hallmark nebude existovat. Kde asi udělali soudruzi z USA chybu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Katoda

No mě by spíš zajímalo, kde je ta slibovaná Bundesliga na Eurosportu 2 NEE, kterou nám OD SRPNA slibovali v červencovém UPC Informuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ono toho UPC dluží více, viz. Spektrum HD...

 

A to, co předvedl zástupce Discovery v srpnovém UPC Informuje, je na pořádnou ránu. Větší trapnost a nechutnost jsem dlouho neviděl.

 

Přesto ale musím říct, že ten výběr v UPC Digital není špatný. Jasný, s nabídkou Sky UK se to srovnávat nedá (12 HD programů oproti 46), ale určitý pokrok tu je.

 

Nicméně prostoru pro vylepšení tu je ještě dost (mnoho SD i HD kanálů, VOD, 3D). Naštěstí nové kanály budou nadále přibývat, což je uklidňující. :)

  • Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Naštěstí nové kanály budou nadále přibývat, což je uklidňující. Smile

 

Nějak jsem se naivně těšil na září :( Myslel jsem, že bude něco nového, když začíná new tv sezona. A co znamená "nové kanály"? Přejmenované na Universal chanel a nebo se spožděním Spektrum HD? Proč cz UPC jde svojí cestou a nekopíruje všechny pobočky v ostatních zemí? Jsme stále odpad?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Proboha, je teprve 3. září a už bys chtěl novej kanál? Co je s tebou? Září má 30 dní. A myslel jsem nejen Spektrum HD, ale i jiné stanice, které si UPC registrovalo, ale ještě nezařadilo (BBC One, BBC HD, Investigation Discovery, KinoCS) a nebo jiné úplné novinky (AXN HD, Cinemax HD, Nat Geo Wild HD, SPIKE). A k tomu srovnání s UPC v jiných zemích - když se pozorně podíváš na jejich nabídku, zjistíš, že jsme na tom vlastně skoro nejlépe a už není pomalu nic, co by se z okolní nabídky nechalo přidat (nepočítám lokální tv, protože ty logicky přidat nelze). Takže prosím nefňukej, že jsme odpad, když je skutečnost jiná. Jen proto, že se UPC chová neinformovaně a neprofesionálně neznamená, že je naše nabídka odpad. Myslím, že je tak akorát.

 

A jinak musím pochválit Universal, protože ten rebrand se jim celkem povedl. Hallmark měl svůj styl, ale už potřeboval oživit. Aspoň je ta stanice teď konečně plně česky. Věřím, že 16:9 časem příjde taky.

Upraveno uživatelem Návštěvník
  • Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
  • Speedtest
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, tak počeštění se Universalu povedlo :P By mě zajímalo, v jakém jazyku je slovo "Recklama". Teda, hned ze začátku si udělat takovouhle ostudu :roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jack_6428: Tak to jste vystřelil svůj příspěvek a zároveň obranu pro UPC od boku. Mám přehled a možná by vám neuškodilo, kdyby jste se oprvadu mrknul na stránky UPC.pl a stejně tak UPC.at. a jiných zemí, kde působí. O lokálních tv není řeč. Je řeč o tom, že česká UPC platforma nabízí vše a vždy se spožděním a v minimální kvalitě a v necelém souboru, jako je příkladem Discovery! Mrknite a uvidíte, že pořád nemáme celou Disco nabídku. Dále ... Myslíte, že se ještě letos dočkáme vámi proklamovanou stanici BBC One a HD? :) Co na jaře letošního roku, kdy UPC hlásala, že přidá čínskou New stanici CCTV9 a dva kanály pro větnamce a co budete dále psát, když Spektrum mělo vysílat v HD od 2. sprna roku dvatisícedeset? Určitě máte své informace, ale UPC bude pořád klamat své zákazníky a co více, dělat si co chce. Nechci vás nijak napadat a už vůbec urážet, ale pořád si myslím, že česká republika je odpad. Mrkněte se někdy na nabídku chudší, ale živější nabídku kabelovky, ne satelitu, DigiTV na slovensku a možná budete za tu cenu měsíčně, kterou chtějí, překvapený. Ano, ruskou new tv tam nenajdete, ale kdo o to stojí?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...