Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Vodafone Techforum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Odesláno

Můj tip na nové TV Stanice měsíce května jsou:

- ETHNIC TV

- VIASAT NATURE

Bohužel, ani jeden nezapnu není to co by mě zajímalo :(

Po sobotní aktualizaci STB se název z rezerva region změnilo na BRNO TV ..... a jak tu psal kolega už to má EPG ...

Odesláno

Brno TV má už dva dny taky obraz a zvuk :wink:

Odesláno

tak v květnovém vydání UPC informuje informoval TM Malina o nově přidávaných programech do nabídky digitální kabelové televize a byl překvapivě konkrétní.jsou to GOLF CHANNEL,HD+(a to i v SD rozlišení a dokonce některé pořady budou 3D),již přidaný program BTV a nějaký zpravodajský kanál z Francie,mám dojem,že by to měl být FRANCE 24.Ale nejspíš přibudou až po19.květnu,nebot UPC nemá kromě Golf Channelu nic registrované u RRTV a další zasedání je 18-19.května

• -
  • -
  • -
  • -
  • Brno-Kohoutovice
Odesláno

A tim poslednim bude nejspis PRIMA HD.

Odesláno

@marel: No, vím, že UPC Primu HD v kabelu testuje... ale myslím si, že by to bylo plýtvání místem...Vzhledem k faktu, že na Primě HD je toho v HD ještě méně, než na ČT HD.

@namec: Hm, to se nám Malina rozpodíval. Golf nesleduju, ale oukej. Francouzský zprávy taky ne, francouzsky neumim (i když se to docela hezky poslouchá). BTV mě nějak nebere. HD+ ... to zní zajímavě, ale spíše jako testovací kanál. Ale rád bych si poslechl, co řekl k tomu 3D. Když to shrnu, není se moc na co těšit. :lol: Je to imho přidávání kanálů ve stylu "hlavně ať to zaplníme." Snad jiný měsíc. :)

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno
8) Ale já nebudu platit měsíčně nic navíc :wink:
  • Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Přečti si ještě jednou můj příspěvek napsal jsem že po sobotní aktualizaci se změnil název !! ja nepsal že se tam v sobotu přidalo Brno TV 8)

Odesláno

...to jako Malina myslel vážně s tím Golf kanálem a Francouzskýma zprávama? Hlavně, že má UPC registrované snad kompletní portfolio Discovery a hromady dalšího a oni to zplácnou něčím, co bude levné a hlavně to bude mít minimálně sledovanost. Kocourkov hadr :roll:

Odesláno
...to jako Malina myslel vážně s tím Golf kanálem a Francouzskýma zprávama? Hlavně, že má UPC registrované snad kompletní portfolio Discovery a hromady dalšího a oni to zplácnou něčím, co bude levné a hlavně to bude mít minimálně sledovanost. Kocourkov hadr :roll:

To jo no, to taky nechápu...mají registrované 4 Discovery kanály...ale ne, oni přidají shity...opravdu to nechápu..a už mě nebaví Malinovi furt psát a říkat mu, jak nic nefunguje a nebo za nic nestojí...obrazně řečeno..příjde mi, že UPC má občas mozek někde jinde, než v hlavě.

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

Já jsem totiž naiva očekával, že by konečně Discovery HD Showcase nebo alespoň Travel and Living, ale už bych z té dětské naivity měl asi vyrůst :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague