cvancara Odesláno 15. března 2013 Sdílet Odesláno 15. března 2013 http://www.touslesdrivers.com/index.php ... code=32228 ?? Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. března 2013 Sdílet Odesláno 15. března 2013 diky moc, zkousel jsem i panasonic podporu a ani tam mi nebyli schopni pomoct... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kuko Odesláno 15. dubna 2013 Sdílet Odesláno 15. dubna 2013 Hello Kolko kanalov sa da nahravat na hdd pripojenom k panasonicu viera tx-p55st50e naraz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 15. dubna 2013 Sdílet Odesláno 15. dubna 2013 Libovolný počet až do celkové kapacity HDD. Bohužel, jenom postupně, jeden za druhým Většina t v má pouze jeden tuner a není to počítač, takže nahrával lze vždy pouze jeden program... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník arja66 Odesláno 2. května 2013 Sdílet Odesláno 2. května 2013 Nainštaloval som firmware 1019 na TX - P42C2E, ale mám dojem, že kvalita obrazu na DBV-T sa zhoršila. Na pôvodnom softvére to bolo kvalitnejšie. Ak máte určite skúsenosti podelte sa s nimi. Diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 2. května 2013 Sdílet Odesláno 2. května 2013 Zrejme sú prednastavené továrenské parametre obrazu. Pre každý tuner a každý externý vstup je možné nastaviť parametre obrazu individuálne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.