Návštěvník nivico Odesláno 8. července 2009 Sdílet Odesláno 8. července 2009 Prosím o pomoc s následujícím problémem Mám digitál i analog od UPC a Handam 7000 HD , při příjmu programu Zone Club přes Handam 7000 HD je zvuk v pořádku , ale přes analog na TV nebo přes rekordér nejde naladit zvuk , obraz je v pořádku . Skoušel jsem všechny normy zvuku i frekvence ale v analogu zvuk nejde. Mohl by někdo poradit ?? Chtěl bych nahrávat určité pořady. Mohl bych to obejí nahráváním ze set top boxu ale obraz je nekvalitní a nemol bych surfovat (: Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 8. července 2009 Sdílet Odesláno 8. července 2009 Asi problem na strane UPC, napis na tech. podporu at si to daji do kupy. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 8. července 2009 Sdílet Odesláno 8. července 2009 Jojo, zvuk nesel uz vcera na Zone Reality, Discovery, naopak u JimJam jde zase zvuk, ale bez obrazu. Vlastne i tu maji stejne problemy: http://pc.poradna.net/q/view/399611-u-d ... ejede-zvuk Nemluve o tom, jak se zacina ztracet teletext u cim dal vic stanic... Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník nivico Odesláno 8. července 2009 Sdílet Odesláno 8. července 2009 Ještě bych dodal, že jinak mi jde zvuk u všech analogových kanálů bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.