Odesláno 28. dubna 2011 15 let Nevíte jak je to teď s balíčkem EXTRA . Jaké kanály v současné době obsahuje? Podle ceníku AXN Sci fi a Crime ale z vlastní zkušenosti vím že může obsahovat i jiné kanály. O tomto balíčku se moc nemluví a snad není ani reklamě prosazován na stránkách UPC. Basic - Základní, Family Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app, Vodafone TV Standard box Plzeň
Odesláno 28. dubna 2011 15 let Podle toho ceníku je balíček Extra za 39 Kč. Je ale obsažen jenom v ceníku a v nabídce balíčků ho neuvádějí.
Odesláno 28. dubna 2011 15 let Objednat samostatně se nedá. Viz ceník - používá se jako bonus pro klienty při různých marketingových akcích. Viz poznámka v ceníku "Doplňková nabídka k balíčku služeb DTV Standard a UPC Fiber Power 25 nebo vyhlášeným akcím." Super - 18+ Vodafone Ultra Hub 7 Brüx
Odesláno 29. dubna 2011 15 let Tímto si Vás dovolujeme informovat, že balíček Digi Extra nenabízíme. Můžete ale využít balíček Plus za akční cenu 96,- Kč měsíčně po dobu 5-ti měsíců, poté za 120,- Kč měsíčně. Programovou nabídku balíčku Plus zasíláme v příloze tohoto e-mailu. Tuto odpověď jsem dostal, když jsem projevil zájem o aktivaci doplňkového balíčku Extra za 39 Kč/měs, jak je uvedeno v ceníku. Takže další důkaz "serioznosti" společnosti UPC.
Odesláno 29. dubna 2011 15 let Tuto odpověď jsem dostal, když jsem projevil zájem o aktivaci doplňkového balíčku Extra za 39 Kč/měs, jak je uvedeno v ceníku. Takže další důkaz "serioznosti" společnosti UPC. Nechápu co je na tom neseriózní? Holt k získání musíte splnit určité podmínky, které si UPC určí. Super - 18+ Vodafone Ultra Hub 7 Brüx
Odesláno 29. dubna 2011 15 let Jde o to, že tyto podmínky splňuji. Mám digi Standard a Fiber Power 25. O pomínkách není ostatně zmínka ani v jejich odpovědi. Neserioznost spatřuji v tom, že produkt je v ceníku a není ivedeno, že se již neposkytuje. Nemluvě o tom, že v dnešní době digitalizovaných dokumentů by bylo odstranění neplatné pasáže z ceníku otázkou několika klepnutí na klávesnici PC.
Odesláno 19. září 2011 14 let Tak jen pro vasi informaci, balicek Extra aktualne obsahuje kanaly: AXN Sci-Fi, AXN Crime, Travel Channel, NG Wild, Fishing & Hunting, Viasat Explorer, Viasat History. Kabel 150 - Komfort Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465 Brno
Odesláno 19. září 2011 14 let EXTRA by se měl kompletně zrušit a měl by zůstat jen PLUS. Akorát v tom je bordel a nepovažuji už EXTRA za oficiální balíček... a nejsem imho jediný. Cable+ 1000 - Základní Vodafone Station WiFi 6 Hlavní město
Odesláno 19. září 2011 14 let Nemá někdo nějaké INFO jestli bude UPC měnit i televizní nabídky, tak jako změnil balíčky ( televize a internet ) v nedávných dnech. Co se týče jak obsahu tak i cen. Basic - - - Modem Technicolor TC7200 Litoměřice
Odesláno 19. září 2011 14 let Tak jen pro vasi informaci, balicek Extra aktualne obsahuje kanaly:AXN Sci-Fi, AXN Crime, Travel Channel, NG Wild, Fishing & Hunting, Viasat Explorer, Viasat History. A co Discovery? To v tvém přehledu chybí.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.