Odesláno 11. března 2020 5 let Nevidím nikde informaci o tom, že by dělali appku pro smart tv, ale určitě by to bylo nejlepší řešení. Všechno je lepší jak ta kraksna kaon. 😄 Upraveno 11. března 2020 5 let uživatelem FreedomRat
Odesláno 11. března 2020 5 let Když už to chystá O2 a DIGI,tak bych se divil,že by byli tak pozadu... 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 11. března 2020 5 let Třeba z jejich stb pujde neoficialne vytahnout apk soubor a ten nainstalovat na Android TV...
Odesláno 11. března 2020 5 let Pořád mi také schází nějaké info, zda bude Vodafone Tv funkční i ve webových prohlížečích, či v aplikaci W10, tedy i na noťasech a v PC. Pro mne dost podstatná informace, protože koukat mimo domov na telku skrz displej smartphonu fakt nechci a nebudu.
Odesláno 11. března 2020 5 let Asi není testování u konce,tak to nechtějí komentovat. 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Odesláno 11. března 2020 5 let Ak to bude podla globalu, tak aspon v DE neexistuje moznost Vodafone TV v prehliadaci - iba appka Android/iOS (t.j. mobil/tablet). Upraveno 11. března 2020 5 let uživatelem quadra2030 Super - Základní - Bratislava
Odesláno 11. března 2020 5 let no hlavně aby byla appka pro Apple/Android TV jinak si to můžou nechat - - - - Praha
Odesláno 11. března 2020 5 let Přesně jak píše Katoda - smysl má podpora W10 v PC nebo NB a ne nějaký šaškárny v Androidu. - - - - -
Odesláno 11. března 2020 5 let Ale tak.. všechno má svůj smysl. Díky aplikaci v mobilu a Chromecastu se můžu dívat na televizi, protože kabel mám ve druhém bytě. Naopak mě nezajímá podpora Windows 10, protože je jednak nemám a druhak si tv nikdy nepouštím na počítači. Jen ať podporují všechny varianty, každý má jiné potřeby.
Odesláno 12. března 2020 5 let @Adolf.Shitler Asi nevíš o čem píšeš.Zmáčknu na ovladači jedno tlačítko a dívám se na Netflix.Neříkám,na rozdíl od tebe,že podpora W10 je šaškárna,ale přes Android je to prostě rychlejší,pohodlnější... 500 Mb/s 4 GB Komfort Základní STB Vodafone + CA Brno-Líšeň
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.