June 29, 200916 yr To je divny, ja smtp.upcmail.cz pouzivam a nemam s tim problem. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
July 14, 200916 yr Tak od 23.1.09 jsem měl ty samé problémy , volal jsem technikům UPC. poslal dva maily a oni pořád psali, že mám mít nastavený server smtp. upcmail.cz, což jsem vždy samozřejmě měl.Po třetím mailu mi kupodivu sdělili, že si mám nastavit pošt. server pro odesílánísmtp.dkm.cz a okamžitě pošta funguje bez problému... Když jsem tam volal znovu, tak mi sdělili , že smtp.upcmail.cz je v provozu stále, ale proč mi nefunguje , to oni neví...Prý ten smtp.dkm.cz mohu používat pořád, tak jsem rád... Dík, konečně jsem to na základě tvýho popisu taky rozchodil. no je to možný? proboha co je to za hovada v tom UPC... teď jsem řešil stejný problém a dík Alexovi mi to konečně funguje....všude píšou smtp. a nemuzou napsat, ze pro jiné mailové poskytovatele to je DKM. mr*at Celou dobu jsem pouzival smtp.upcmail.cz Az dnes vecer mi to prestalo fungovat. Nastavil jsem smtp.dkm.cz a vse jede bez problemu. Zbytecne dlouho jsem se u toho rozciloval... UPC mi posledni dobou dela dost podrazu, prestava se mi to libit.
July 15, 200916 yr Divny, me to stale bezproblemu funguje. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
January 30, 201016 yr Jsem rád , že jsem pomohl i jiným uživatelům UPC, ale je fakt , že mi možnost jiného pošt. serveru uPC mohli sdělit podstatně dříve a ne nechat se mne trápit skoro 14 dní, je fakt, že pošta jde odesílat přes webmail, ale já mám radši OUTLLOK. Apropo, tudle jsem to z recese nastavil na pův. pošt. server smtp.upcmail.cz a zase to "chodilo", nicméně používám ten smtp.dkm.cz pro jistotu.... Alexander Lomský
November 2, 201114 yr Stejný problém i v roce 2011. mail do minulého týdnu fungoval po nastavení DKM vše cv pořádku.
November 2, 201114 yr Ja mam jako SMTP server nastaveno mail.upcmail.cz a vse funguje bezproblemu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
November 2, 201114 yr Já to mám už X let nastavený na smtp.upcmail.cz a fachá to v pohodě. Mimochodem příručku k internetu jsem ještě neviděl - ono fakt něco takovýho od UPC existuje?