spenat Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 (edited) Zdravím všechny, v září se s přítelkyní stěhujeme do nájemního bytu v Praze na Střížkově. V domě je dostupné připojení od UPC, nicméně momentální majitelé mají připojení od konkurenční společnosti ("á-jedna-em" :)). Po telefonické objednávce nám bylo řečeno, že vzhledem k tomu, že se v bytě UPC doteď nevyužíval, bude pravděpodobně potřeba vrtat kvůli propojení rozvodové UPC skříně na chodbě. Koaxiální kabel (a zásuvka) v bytě každopádně je. Může mi někdo, prosím, potvrdit/vyvrátit, zda bude vrtání potřeba? Díky! Edited August 28, 2019 by spenat Quote 1000 Mb/s - Klasik Vodafone Station 3.1 Česká republika Link to comment Share on other sites More sharing options...
sodekcz Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 Může - technik na místě:) podle toho, zda jejich kabely vedou nebo nevedou do bytu. 1 Quote Jiná služba - - Bridge Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
David R. Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 @spenat Zdravím, je to novostavba nebo straší zástavba? Quote 500 Mb/s Jiná služba Komplet Compal, CA Modul Praha Link to comment Share on other sites More sharing options...
spenat Posted August 28, 2019 Author Share Posted August 28, 2019 (edited) @David - UPC: Zdravím, díky za reakci, rozhodně spíše novostavba, dle katastr. úřadu byla budova dokončená v prosinci 2013. Konkrétní adresu jsem Vám zaslal do soukromé zprávy, pokud to pomůže. Edited August 28, 2019 by spenat Quote 1000 Mb/s - Klasik Vodafone Station 3.1 Česká republika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek-26 Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 Klidně mi adresu pošlete do SZ nebo zašlete fotku oné zásuvky s koaxiálním kabelem - z fotky by se mohlo dát poznat, zda se jedná o zásuvku UPC či nikoliv. Quote Kabel 500 Mb/s Premium 5G Komplet Compal LGI, Compal VF, Arris, Brüx Link to comment Share on other sites More sharing options...
spenat Posted August 28, 2019 Author Share Posted August 28, 2019 @Marek-26: Díky za reakci, adresu jsem zaslal. Pokusím se dodat také fotku zásuvky (momentálně ještě na adrese nebydlíme). Zdravím ještě jednou a přikládám foto zásuvky: Quote 1000 Mb/s - Klasik Vodafone Station 3.1 Česká republika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adolf.Shitler Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 To spíš vypadá na nějakou satelitní zásuvku a ne datovou. Quote - - - - - Link to comment Share on other sites More sharing options...
spenat Posted August 28, 2019 Author Share Posted August 28, 2019 @Adolf.Shitler: Je to datová zásuvka (viz ten prostřední konektor, který je výše než dva ostatní), momentálně takhle máme připojené UPC na stávající adrese 🙂 Quote 1000 Mb/s - Klasik Vodafone Station 3.1 Česká republika Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomus Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 Satelitní zasuvky, také mají takto řešený šroubovací konektor. Quote 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlaťák Posted August 28, 2019 Share Posted August 28, 2019 Podle zásuvky to moc poznat nepůjde. Já mám taky stejné tango zásuvky po bytě pro rozvody UPC. Quote 150 Mb/s 4 GB Klasik Technicolor, 4x CA modul Brno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts