Přejít na obsah

UPC zacalo blokovat a omezovat provoz na nekterych portech

Featured Replies

Odesláno
Počkám do nového roku a když se to nezlepší, přecházím k Netboxu...

Nechápu, že ještě u UPC jsi pokud máš možnost přejít udělej to.

Nabídka Netbox s UPC se nedá srovnávat :wink:

Odesláno

Já bych rád, ale od UPC máme doma všechny tři služby včetně televize a telefonu a Netbox zatím jejich digiTV u nás nezprovoznil. Takže bude potřeba oba poskytovatele kombinovat, což je problém jenom pro moje rodiče, ale když jim to rozumně vysvětlím, tak snad nebude problém :)

Odesláno

Jsme na tom koukam stejne, jen že ja jsem z Teplic a tady zadni poskytovatele nejsou. Mame taky 3UPC a nikdo v okoli to nenabizi, snad jen O2. Možná že i to bych zvážil,ale lidi s tim prej nemají nejlepsi zkušenosti :( tak nevím

Odesláno

Ja mam uplne stejny problem nevim co budu delat ale ten internet je fakt hruza pockam do noveho roku

Odesláno

No ja zatim dělam jediny. Nejmin kazdej den napisu jeden EMail na UPC jako stižnost at s tim něco udělají nebo at nesou zodpovědnost a rikam jim že věřim že se to vyřeší abych nemusel odejít od smlouvy s tim, že se dá asi i hovořit o jejím porušování-protože takhle neomezeny internet s garantovanou rychlostí nevypadá.

Oni mi sem tam odpoví že za nic nemužou a že je vsechno v pořádku a že mam problím někde já. Napisu jim znovu neco podobnyho a tak to jde porad dokola :lol: Mne to problemy nedělá-jsou tu přeci pro nás :wink:

Odesláno

Ja uz si takhle vydupal slevu. Mam inet za 1Kč na pul roku :) Ale na co mi to je, kdyz ty p2p nejdou.

Odesláno

jo a jak na ne? ja jsem znich slevu nevydupal :(

Odesláno

Tak ja v Ostrave uz mam novou IP a to z rozsahu UPC (mioval jsem stary karneval adresu). Pocitujete nekdo v OV nejakou zmenu ? Me to jede tak vselijak :/

Odesláno

Opravdu P2P v Ostrave od minule soboty tak pomalu, ze snek je proti tomu formule 1...

Odesláno

A odkdy je torrent progam ty chytráku

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague