Odesláno 6. ledna 2009 17 let tak sem restartnul modem, lokalita Praha, rychlost Light...a jede mi to download stabilně v průměru 992kb/s oproti dřívějším 752kb/s:D super!!! Tak to nemas chlapce ani jeden Mb/s to je opravdu slusny. lol Já bych řekl, že po vynásobení osmi má +- 8Mbit.
Odesláno 6. ledna 2009 17 let tak sem restartnul modem, lokalita Praha, rychlost Light...a jede mi to download stabilně v průměru 992kb/s oproti dřívějším 752kb/s:D super!!! Tak to nemas chlapce ani jeden Mb/s to je opravdu slusny. lol ted nevim jak si to myslel...těma číslama myslim, jakou rychlostí stahuju, ne rychlost netu pochopitelně... Cable+ 1000 - Základní Vodafone Station WiFi 6 Hlavní město
Odesláno 6. ledna 2009 17 let tak sem restartnul modem, lokalita Praha, rychlost Light...a jede mi to download stabilně v průměru 992kb/s oproti dřívějším 752kb/s:D super!!! Tak to nemas chlapce ani jeden Mb/s to je opravdu slusny. lol ted nevim jak si to myslel...těma číslama myslim, jakou rychlostí stahuju, ne rychlost netu pochopitelně... Řekl bych, že kolega myslel jednotky: neměl jste v plánu napsat spíše 992kB/s než 992kb/s? Jinak taky potvrzuji zrychlení ve Zlíně ze 4 na 6 Mbps (speedtest.net 6270 kbps)
Odesláno 6. ledna 2009 17 let tak sem restartnul modem, lokalita Praha, rychlost Light...a jede mi to download stabilně v průměru 992kb/s oproti dřívějším 752kb/s:D super!!! Tak to nemas chlapce ani jeden Mb/s to je opravdu slusny. lol ted nevim jak si to myslel...těma číslama myslim, jakou rychlostí stahuju, ne rychlost netu pochopitelně... Řekl bych, že kolega myslel jednotky: neměl jste v plánu napsat spíše 992kB/s než 992kb/s? Jinak taky potvrzuji zrychlení ve Zlíně ze 4 na 6 Mbps (speedtest.net 6270 kbps) jo no..sem to tak měl napsat asi rovnou...prostě teď sosám 1Mb/s a net mi zvedli Cable+ 1000 - Základní Vodafone Station WiFi 6 Hlavní město
Odesláno 6. ledna 2009 17 let tak sem restartnul modem, lokalita Praha, rychlost Light...a jede mi to download stabilně v průměru 992kb/s oproti dřívějším 752kb/s:D super!!! Tak to nemas chlapce ani jeden Mb/s to je opravdu slusny. lol ted nevim jak si to myslel...těma číslama myslim, jakou rychlostí stahuju, ne rychlost netu pochopitelně... Řekl bych, že kolega myslel jednotky: neměl jste v plánu napsat spíše 992kB/s než 992kb/s? Jinak taky potvrzuji zrychlení ve Zlíně ze 4 na 6 Mbps (speedtest.net 6270 kbps) jo no..sem to tak měl napsat asi rovnou...prostě teď sosám 1Mb/s a net mi zvedli Takze sosas 128kB/s, to ti teda asi moc nezvedli...
Odesláno 6. ledna 2009 17 let Pred restartem modemu: 4M/256k Po restartu modemu: 1,5M/256k Brno Husovice
Odesláno 6. ledna 2009 17 let speed.io speedtest.net www.dsl.cz Rychlost připojení k internetu: 7,776 Mbit/s Rychlost stahování dat: 995,4 kByte/s Rychlost odezvy (ping): min 6,661 ms max 8,295 ms Ø 7,452 ms www.rychlost.cz tak komu věřit? Fibre 1000 - Sport CA modul Kolín
Odesláno 6. ledna 2009 17 let tak sem restartnul modem, lokalita Praha, rychlost Light...a jede mi to download stabilně v průměru 992kb/s oproti dřívějším 752kb/s:D super!!! Tak to nemas chlapce ani jeden Mb/s to je opravdu slusny. lol ted nevim jak si to myslel...těma číslama myslim, jakou rychlostí stahuju, ne rychlost netu pochopitelně... Řekl bych, že kolega myslel jednotky: neměl jste v plánu napsat spíše 992kB/s než 992kb/s? Jinak taky potvrzuji zrychlení ve Zlíně ze 4 na 6 Mbps (speedtest.net 6270 kbps) jo no..sem to tak měl napsat asi rovnou...prostě teď sosám 1Mb/s a net mi zvedli Takze sosas 128kB/s, to ti teda asi moc nezvedli... Proste je to Matej co chces
Odesláno 6. ledna 2009 17 let Ahoj dnes mi volal kamarád který dělá pro UPC internet a říkal že do 20.1.2009 by to měli zprovoznit ( Oblast Litvínov Meziboří Janov ) Předělavají sít = vyměňují switche ty starý to prý nezvládají.
Odesláno 6. ledna 2009 17 let Ahoj dnes mi volal kamarád který dělá pro UPC internet a říkal že do 20.1.2009 by to měli zprovoznit ( Oblast Litvínov Meziboří Janov ) Předělavají sít = vyměňují switche ty starý to prý nezvládají. Bodejt by to ty stary zvladali dyt se jedna o switche max z roku 2002. Aspon doufam ze jedou na novych Catalystech od Cisca.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.