Přejít na obsah

Technisat Conax CAS7 - podpora parovani


Návštěvník Kodl

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kodl

2Standa:

Ta koprivnicka kabelovka, na niz jsem uvedl odkaz vyse, take ty karty paruje, takze ty moduly urcite podporu parovani musi mit.

Navic, z jednoho dobreho zdroje vim, ze uz minimalne tri mesice je vse technicky vyreseno. Jedine, na cem to vazne, je rozhodnuti manageru v UPC.

Zparovanou kombinaci modul+karta muze prodavat nejen UPC, ale i dalsi nasmlouvani prodejci, podobne, jak je tomu pri preprodeji satelitnich kompletu UPC Direct.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem pomoci formulare podal dotaz na klientske centrum, zda uz je mozne ten dostatecne vyzkouseny modul nejak ziskat. Odpoved prisla vzapeti a bohuzel presne takova, jakou jsem ocekaval:

" V tuto chvíli je Vámi požadované zařízení ve fázi testů. Není zatím poskytováno koncovým uživatelům. V případě změn Vás budeme informovat.

 

Přístupová karta je zpárována se Set-Top Boxem. Není tedy možné využívat ji v jiném zařízení."

 

 

S pozdravem a přáním příjemného dne

 

Z. Kralčák

operátor klientského centra

  • Kabel 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • 2x CA modul, Compal black
  • Praha
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Luger

Tyhle odpovědi moc smysl nemají, povházejí od operátora, který ví prdlajs. Když já se snažil objednat digitální STB, odmítli mě 4 operátoři (digitál jede jen pokusně, nelze objednat) až u 5 jsem uspěl...... :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kodl

Právě mi z klientského centra přišla odpověď na můj dnešní dotaz k CA modulu. Teď už dokonce ani netvrdí, že modul je ve fázi testování:

Toto zařízení bohužel nenabízíme a nejsme schopni Vám sdělit, zda vůbec bude v naší nabídce.

(P. Filípková, operátor klientského centra)

Z toho by se dalo soudit, že ten CA modul do nabídky nedají. Když zrekapituluji důsledky, které by toto jejich rozhodnutí mělo (uvádím především pro potenciální klienty UPC Digital):

 

  • 1) není možné využít pro příjem UPC Digital žádný z televizorů s integrovaným DVB-C tunerem (na našem trhu se jedná především o televizory Sony Bravia).
    2) není možné si pořídit svůj settopbox dle vlastního výběru. Klientovi nezbývá jiná volba, než si nechat od UPC vnutit některý z nekvalitních STB Handan.
    3) v nabídce UPC momentálně není a dovolím si prorokovat že ani v následujícím kvartálu nebude, žádný STB, který by klientovi umožnil sledovat HDTV programy a zároveň umožňoval záznam na pevný disk. Pokud klient trvá na tom, že by rád sledoval HDTV programy (což je jeden z důvodů pro objednání kabelové TV) musí oželet záznam a s tím samozřejmě i poměrně užitečnou a příjemnou funkci jako je Timeshift.

 

Proč se UPC tomu modulu tak brání? Existují minimálně dvě české kabelové televize, které daný CA modul svým klientům nabízí:

http://www.ktkdigi.cz/cenik

http://www.televizevysocina.cz/wordpress/?page_id=144

Vždyť jejich ignorance a důsledky z toho plynoucí (viz výše), jim může odradit klienty. NETBOX už jim začíná přebírat zákazníky v těch čtvrtích, kde měla ještě před nedávnem UPC monopol. Toto může být jen další dobrý důvod pro změnu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...

kontaktoval jsem firmu LICA a modul je k dispozici i se spárovanou kartou.

 

Testy provedeny s TV SONY a na základě testů Sony provedl drobné úpravy. Kompatibilita je TV od modelu W3000 and up zajištěna.

 

Na moji otázku zda využít pro různé skupiny programů mi bylo sděleno, že ano, pouze LICA zkontaktuje UPC a ověří zda jste skutečně uživatelem s patřičnou skupinou programů a po té je Vám modul zaslán i s párovanou kartou a je komplet plně funkční.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...