Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno
Jinak zapomeňte na to, že by ony nové tarify běžely plnou rychlostí. Bude tam o trochu větší režie datového toku než nyní, doufám, že se nezhorší odezvy :?. U tarifu 10 Mbit za 490 Kč měsíčně garantují rychlost 6,6 Mbit, u tarifu 20 Mbit pak zase 13 Mbit (viz http://www.upc.cz/pdf/detailni_popis_sluzeb.pdf):

"UPC zajišťuje, že služba přístupu k síti internet (od modemu do CMTS) je dostupná po 98% zúčtovacího období rychlostí downstream (směrem k uživateli) 6 655kbps."

"UPC zajišťuje, že služba přístupu k síti internet (od modemu do CMTS) je dostupná po 98% zúčtovacího období rychlostí downstream (směrem k uživateli) 12 998kbps."

Mno na druhou stranu, za tu cenu - no neberte to :P

to už tady jednou bylo, myslim že u zrychlení na 4 Mb/s ručili 2 Mb/s nebo tak nějak, po nějaký době to samozřejmě zrušili, ale mně to jelo rozumně... je vidět, že s tim něco budou dělat... aspoň že to nový zákazníci nebudou mít hned stoprocentně naplno :P

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

myslim si ze dane rychlosti pobezi az na vyjimky bez problemu vsude...sit ma velky rezervy...

co se tyce tech novych balicku ,,, za 790 a 990 kč ... jsou momentalne pozastaveny ..dnes nam je oznamily na prodej a v zapeti behem 3 hodin je pozastavily...uvidme co dal..dalsi info zitra co a jak bude s nima ..

pripadne piste pm s otazkama ... na vse se pokusim odpovedet pokud to bude v mych silach :))))

Odesláno
Ahoj lidi, bude UPC nabizet v novych tarifech i balicek sluzeb s HBO?

Mam nasledujici sluzby:

TV Standard + Internet Light + HBO = 1250,-

Jak prejit na nasledujici balicek:??

TV Standard + UPC 10M + DVR = 790,-

+ priplatit HBO za 200,- = celkem 990,-

Diky za pripadne rady.

Mám v současné době stejný balíček a volal jsem na linku zákaznického centra. Kupodivu jsem se dovolal během pár minut. Opravdu se zlepšili. A co se týče balíčku, tak mi bylo sděleno, že balíček je služba daná smluvním závazkem na 12 měsíců a v mém případě mám do dubna 2009 smůlu v jakékoliv změně tarifů jak Internetu tak TV. Jedině se mi po 1.1.2009 zvýší rychlost Internetu.

Tolik zatím k balíčkům. Pokud někdo zjistíte nebo zrealizujete cokoliv jiného k levnějším tarifům ze současného balíčku služeb, dejte vědět.

No jo, ale ja jsem si ten balicek za Kc 1250,- poridil uz pred cca 20 mesici. Ale stale jsem stavajici zakaznik tak jako tak :-)

Takze jak to tak vidim budu muset pockat na novej rok.

Odesláno

Síť sice jisté rezervy má, jenže také "rezervy" ve smyslu určitých nedostatků. A proto mají ještě do 1.1. dostatek času na pomyslnou záchranu.

Myslíte si, že dané rychlosti jsou sestaveny na základě konzultací s techniky? Z části se budete mýlit, protože u korporátu to prvně vypadne z marketingu, kde to vymyslí tak, aby byli konkurence schopní, ne-li lepší, a pak se teprv řeší, jak tohle všechno vlastně rozdýchá síť. To už je však pozdě a tak hurá za Docsisem 3.0, který by snad měl pomoci v dostačující přenosové kapacitě (channel bonding forever :) ). Připravte se na to, že některé z vás navštiví technici, vyhodí vám docsisový 1.1-čkovy modem a nahradí jej novým. Stále se pár takovýchto prehistorických kousků na síti najde.

Odesláno

vymena modemu uz probiha neustale ... co se tyce ty kapacity site byli tu lidi i ze zahranici od upc a testovali site ...uvidime jak dobre :)))

Odesláno

Zajimala by me jedna vec, kdyz ted platim light za 794 jestli kdyz si zavolam pro novy tarif za 800 kc (tudiz dojde k zvyseni)mi vyhovi a neo budu muset taky cekat az do noveho roku...protoze vetsinou je to tak, ze UPC zajimaji novi zakanici a lide kteri chteji drazsi sluzby...uz to nekdo zkousel ?

Odesláno

Ten nový balíček za 1790 Kč také pozastavili? Napsal jsem přes kontaktní formulář žádost o změnu, tak jsem zvědavý, co odpoví.

Odesláno
Zajimala by me jedna vec, kdyz ted platim light za 794 jestli kdyz si zavolam pro novy tarif za 800 kc (tudiz dojde k zvyseni)mi vyhovi a neo budu muset taky cekat az do noveho roku...protoze vetsinou je to tak, ze UPC zajimaji novi zakanici a lide kteri chteji drazsi sluzby...uz to nekdo zkousel ?

žádný změny, až od ledna, ale můžeš zkusit tenhle postup...

- zavolat a požádat o změnu

+ oni nevyhověj

- reagovat požadavkem na zrušení internetu

+ oni dají slevu

:wink:

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Za sebe musím říct, že jsem spokojen. Do 1. ledna to nějak dokopu s easy, to už je jedno, pak nějaké to přeobjednání a od února pofičim na 10 mbps. Čtyřnásobný nárůst uploadu je dobrej, vyšším downloadem ( byť negarantují, ale to ani teď a pod max rychlost nejdu o víc jak 30 kbps, v poslední době jsem dokonce nad ní ) a ještě ušetřím 80 Kč měsíčně. Sice to není na pohled moc, ale ročně je to skoro tisícovka, aspoň to zmírní ostatní zdražování ( za rok, až většina přejde na nový tarify, to určitě zvednou ). Při dalším zrychlování se bude hodit i to zjednodušení na dva tarify. Takže tentokrát musim jen chválit.

Odesláno
Za sebe musím říct, že jsem spokojen. Do 1. ledna to nějak dokopu s easy.

tak kopej :geek:

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague