Návštěvník Big.rob Odesláno 3. srpna 2008 Sdílet Odesláno 3. srpna 2008 Ahoj , potřebuji poradit , náhle mě poklesla úroveň signálu na 88% a kvalita na 97% čím to může být? ještě minulý tyden jsem měl 99 na 99% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 3. srpna 2008 Sdílet Odesláno 3. srpna 2008 Pokud jsi neistaloval nejaky novejsi FW, ktery ukazuje nizsi uroven, tak zkus prekontrlovat konektory a kabely, ale pokud to nema vliv na kvalitu, tak bych to moc neresil. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Big.rob Odesláno 3. srpna 2008 Sdílet Odesláno 3. srpna 2008 Pokud jsi neistaloval nejaky novejsi FW, ktery ukazuje nizsi uroven, tak zkus prekontrlovat konektory a kabely, ale pokud to nema vliv na kvalitu, tak bych to moc neresil. ee nic , prave sem na to dosel tak ze se me zdalo ze jak byly formule na nove ze sou dost jakoby zrnity . kabely sem kontroloval vse ok , jaky doporucujes koaxial a rozbocovac ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Volvo245 Odesláno 3. srpna 2008 Sdílet Odesláno 3. srpna 2008 pokud to vysloveně nekostičkuje tak bude vada na straně TV stanice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. srpna 2008 Sdílet Odesláno 3. srpna 2008 Já jsem teď zjistila, že mi poklesla kvalita signálu u všech tří HBO na cca 65%, takže se na to nedá koukat. Ostatní kanály jsou v pořádku na cca 99%. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny Odesláno 3. srpna 2008 Sdílet Odesláno 3. srpna 2008 Už sem to tady v posledních dnech psal, že i u mě dochází k pravidelnému poklesu signálu a od včerejška je situace tragická. Úroveň signálu na 170MHz je 65% a kvalita cca 90% (včera byla i chvíli 35%, jak to ale vypadá, šlo o dočasný extrémní pokles kvality), a na HBO se nedá vůbec dívat. V chaosu čtverečků není poznat jestli je zrovna v obraze srnka nebo autobus. Citovat 300 Mb/s - Komplet CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek Bílina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 3. srpna 2008 Sdílet Odesláno 3. srpna 2008 Kicki: zkus prekontrlovat konektory a kabely Uroven signalu na zrnitost obrazu nemuze mit, u digitalu to budto jede jak ma, nebo se seka obraz, ctverecku az vypadne, nic jineho mezi tim nepripada v uvahu. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. srpna 2008 Sdílet Odesláno 3. srpna 2008 Lezení po kolenou už mám za sebou. Ostatní kanály mají kvalitu signálu stabilní, a to kolem 98 - 99%, HBO výrazně kolísá (30-98%), úroveň signálu mám u všech kanálů včetně HBO úplně stejnou. Našla jsem si, že Kenny je oblast Bílina, já jsem oblast Teplice - takže podle mě stejný rajón. Už jsem poslala formulář, tak uvidíme. Těšila jsem se na Ghost Ridera - mám peška ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Big.rob Odesláno 3. srpna 2008 Sdílet Odesláno 3. srpna 2008 Kicki: zkus prekontrlovat konektory a kabely Uroven signalu na zrnitost obrazu nemuze mit, u digitalu to budto jede jak ma, nebo se seka obraz, ctverecku az vypadne, nic jineho mezi tim nepripada v uvahu. diky to me uklidnilo . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kenny Odesláno 3. srpna 2008 Sdílet Odesláno 3. srpna 2008 Nedělá to jen u HBO. Teď to procházím a jsou to další programy: Óčko (na muxu 163), Z1 (163) i když ne tak moc - hlavně to řádkování - beru zpět než sem to dopsal až sem ani to se nedá sledovat. Tak ostatní se zdají být v pořádku. Jsou to nejnižší multiplexy 163 a 170MHz. Citovat 300 Mb/s - Komplet CH7465LG , CA modul, HD PVR, STB zmetek Bílina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.