July 8, 200818 yr http://www.digizone.cz/aktuality/sleduj ... ekodovane/ Sateliťáci se evidentně olympiády v HD dočkají (a zadarmo), my jak to tak vypadá utřeme nos, Eurosport HD v nedohlednu a na HBO HD to asi nepůjde Taky by mohli rozšířit nabídku o HD programy volně šiřitelné ze satelitů....
July 8, 200818 yr ja porad doufam ze Eurosport HDdo olympiady bude. vlastne kvuli tomu sem si to porizoval..protoze na upc express rikali ze do olympiady to bude
July 8, 200818 yr ja porad doufam ze Eurosport HDdo olympiady bude. vlastne kvuli tomu sem si to porizoval..protoze na upc express rikali ze do olympiady to bude Já UPC dávám poslední šanci, jestli olympiáda v HD nebude dostupná, tak zruším UPC a koupím satelit s příjmem hdtv a pvr a za 18 měsíců mám náklady zpátky.
July 8, 200818 yr UPC me taky s timto nasralo. Sel jsem na novou nabidku jen diky lzivym slibum o HBO HD a Eurosportu HD ... Nechapu, jak jim to muze takto prochazet
July 8, 200818 yr Nejlepší by bylo, kdyby se podala hromadná výpověď, asi by se z toho po.... , jenze tu neni alternativa. Kvalita na prd, stale se něco se.e a prachy jak za bůch ví co! Ale to se bohužel nestana, 99% lidí ani neví, že tohle forum existuje.
July 8, 200818 yr Ale ono je možná lepší, že 99% lidí o tomhle fóru neví. Na těchhle stránkách běží oficiální fórum uživatelů a to je fakt hustý. Zkus se tam kouknout a zjistíš, že síla často není v množství a budeš rád, že běžnej uživatel upc o těchhle stránkách neví.
July 9, 200818 yr Na těchhle stránkách běží oficiální fórum uživatelů a to je fakt hustý. Síla Ale když to je oficiální fórum, měli by se o to starat. Nějaký admin nebo moderátor? To mají hezkou vizitku, spousta žumpy a spamu Internet 150 - TV Komfort CA modul, modem Cisco 3208 Ostrava
July 9, 200818 yr Souhlas s Pharem, takdy je přeci jen jakási regulace.... Tady vpodstate zadna regulace neni, ale forum si samo od zacatku drzi odbornou uroven, takze podobne diskuze mimo tema si sem nikdo moc nedovoli dat. Dokonce jsem projistotu zalozil sekci Pokec, ale stejne se neujmula. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
July 9, 200818 yr No kdyby Ti tady začali lidi sprostě nadávat a spamovat myslím že bys to řešil... (narozdíl od UPC) Ono to jejich forum odráží (ne)kvalitu jejich callcentra a komunikaci s UPC obecně.....