Přejít na obsah

Handan CV-7000 HD


Návštěvník Honzam

Doporučené příspěvky

Návštěvník Honzam

Ahoj,

mam Handan CV-7000 HD a kdyz mi ho UPC zapojovalo, tak mi tvrdili, ze trva u tohoto zarizeni dlouho nez nabehnou programy ( ihned po pripojeni jich bylo cca 12 ). Porad to zlobilo a po cca 1h nabehly vsechny programy ( mam nabidku Standard ). Po 2 tydnech jsem zarizeni musel vytahnout ze zasuvky a po opetovnem zapojeni mam v nabidce pouze tech cca 12 programu a ostatni programy nenabehnou. Mel jsem ho spusteny celou noc a porad to pise "Podmineny pristup Conax". Nemate s tim nekdo zkusenosti?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Jin

To same se stalo i mne, po 10 denni promo akci, kdy jelo uplne vsechno, mi melo zustat to co si platim (tedy standart). UPC ale vypla uplne vsechno, samozrejme krome nekodovanych kanalu. Zavolal jsem tam, operator rekl, ze posle obnovovaci signal na kartu a ze mam po dvou hodinach vypnout ze zasuvky a zapnout receiver. Sice hned po zapnuti kanaly nenabehly, ale asi tak po dalsi hodine uz jo...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Honzam

Diky za info....uz jsem tam volal a mel jsem asi stejnej problem jako ty. Takze posila obnovovaci soubor, ale mam to vypnout az pristi den. Tak uvidim, snad to pomuze...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně to naběhlo zhruba za hodinu - ale pozor, pokud posílají refresh (obnovení předplatného) musí být Handan zapnutý aby na něm běžel nějaký kanál! Někdy také pomůže zkusit v Menu ruční ladění s přednastavenými hodnotami (170,5MHz, 64QAM, 5000, síť, Všechno) - to by mělo spolehlivě najít všechny kanály, nepoužívejte automatické ladění, to nenajde nic.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ahooj, mám Handan CV 5000 CINX,v pohodě cca týden,dnes při přepínání z kanálu šipkou nahoru se blokl ovládač,obraz stojí na místě,bez zvuku,nic na ovladači nefunguje a nejde ani STB vypnout,poradí někdo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky za odpověď a radu,přišla jsem na to ještě týž večer,jen prosím ještě o zodpovězení proč k tomu došlo, chtěla bych se vyvarovat příště podobné situace.Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

  Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...